Facebook Pixel Παρί Σεντ Ζερμέν: Το τραβάει στα άκρα η Παρί με Εμπαπέ - Το ξεκαθάρισαν οι Παριζιάνοι - Με το ένα... πόδι στην εξέδρα (ΦΩΤΟ)
| 2023-07-31 20:30:00

Το τραβάει στα άκρα η Παρί με Εμπαπέ - Το ξεκαθάρισαν οι Παριζιάνοι - Με το ένα... πόδι στην εξέδρα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το τραβάει στα άκρα η Παρί με Εμπαπέ - Το ξεκαθάρισαν οι Παριζιάνοι - Με το ένα... πόδι στην εξέδρα (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται το... σήριαλ μεταξύ της γαλλικής ομάδας και του Κιλιάν Εμπαπέ, με τους πρωταθλητές να του έχουν κάνει ξεκάθαρο πως αν δεν πωληθεί ή δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, τότε θα μείνει εκτός ομάδας την προσεχή σεζόν.

Παρί Σεντ Ζερμέν: Χωρίς... τέλος είναι το σήριαλ μεταξύ του Κιλιάν Εμπαπέ και της ομάδας του Παρισιού, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να έχει αρνηθεί να μετακινηθεί στην Αλ Χιλάλ, έχοντας στο μυαλό του μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης και να μην... καίγεται να φύγει άμεσα από την ομάδα του, μιας και άμεσα θα λάβει και 40 εκατομμύρια σαν μπόνους αφοσίωσης.

Η κατάσταση αυτή έχει φτάσει στα... άκρα τους ανθρώπους της Παρί Σεντ Ζερμέν, που βλέπουν πως είναι πολύ πιθανό ο Εμπάπέ να αποχωρήσει χωρίς να βάλουν στα ταμεία τους χρήματα, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, με αυτούς να... τραβάνε το σκοινί και σύμφωνα με το Footmercato να παραμένουν αμετακίνητοι ενημερώνοντας ξανά τον παίκτη πως αν δεν φύγει με μεταγραφή ή δεν ανανεώσει τότε δεν θα αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Πόνσε στην Ελλάδα - Υπέρβαση από ομάδα Big 4 - Τον πληρώνει το μεγάλο τηλεοπτικό συμβόλαιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags