Facebook Pixel Κόστα Ρίκα: Απίστευτο ΣΟΚ! Κροκόδειλος κατασπάραξε ποδοσφαιριστή - Πολύ σκληρές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-08-03 22:42:00

Απίστευτο ΣΟΚ! Κροκόδειλος κατασπάραξε ποδοσφαιριστή - Πολύ σκληρές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο ΣΟΚ! Κροκόδειλος κατασπάραξε ποδοσφαιριστή - Πολύ σκληρές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες φρίκης με πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή Χεσούς Αλμπέρτο Λόπες Ορτίζ, της Ντεπορτίβο Ρίο Κάνιας που βρήκε τραγικό θάνατο σε ποτάμι της Σάντα Κρουζ.

Ντεπορτίβο Ρίο Κάνιας: Σοκ στην Κόστα Ρίκα καθώς όπως έγινε γνωστό ο ποδοσφαιριστής Χεσούς Αλμπέρτο Λόπες Ορτίζ βρήκε τραγικό θάνατο σε ποτάμι της Σάντα Κρουζ, ενώ βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τον κροκόδειλο να κουβαλά το σώμα του θύματος στο στόμα του καθώς κολυμπάει μέσα στο νερό, πριν τον πυροβολήσει η αστυνομία.

«Οι γείτονες της Σάντα Κρουζ μας είπαν ότι ο νεαρός άνδρας έκανε σωματική άσκηση όταν αποφάσισε να κάνει μια βουτιά. Στη συνέχεια πήδηξε από μια γέφυρα στον ποταμό Κάνιας», εξήγησε στο AFP άνθρωπος της τοπικής αστυνομίας. Ο τοπικός Ερυθρός Σταυρός ανέφερε ότι «το σώμα παρασύρθηκε από τον κροκόδειλο».

«Με βαθύ πόνο δημοσιοποιούμε τον θάνατο του παίκτη μας Χεσούς Αλμπέρτο Λόπες Ορτίζ. Αναπαύσου εν ειρήνη Τσούτσο, ενώνουμε τον πόνο ολόκληρης της οικογένειάς του. Θα σε δω που θα χάσεις. Παίρνεις ένα μέρος από όλους, αγαπητέ φίλε.

Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για όλους και θα σε θυμόμαστε σε πολλές πτυχές της αθλητικής σου ζωής ως προπονητή, ποδοσφαιριστή αλλά και ως πατέρα οικογένειας Θα ζεις πάντα στις καρδιές μας, Τσούτσο. Πέτα ψηλά» έγραψε η Ντεπορτίβο Ρίο Κάνιας, ομάδα που αγωνιζόταν ο Χεσούς Αλμπέρτο Λόπες Ορτίζ στο μήνυμά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό υπέγραψε με Λιβάι ο Μελισσανίδης - Πότε αποφάσισε να τον πουλήσει η ΑΕΚ - Καραμπόλα 45 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags