Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κόλκας: Παρανοϊκή πρόκριση - Θα έχει μέσα μεταγραφή με Χάιντουκ! "Μυστήριο" με Εκόνγκ, προβληματικός ο...
| 2023-08-04 09:07:00

Κόλκας: Παρανοϊκή πρόκριση - Θα έχει μέσα μεταγραφή με Χάιντουκ! "Μυστήριο" με Εκόνγκ, προβληματικός ο...

Sportdog Team
Κόλκας: Παρανοϊκή πρόκριση - Θα έχει μέσα μεταγραφή με Χάιντουκ! "Μυστήριο" με Εκόνγκ, προβληματικός ο...

Το πως δεν έχει καμία σημασία αρκεί να γίνει η δουλειά. Δυο έβαλαν αυτοί, δύο εμείς, ήρθαν και οι πινελιές του Ντέλια, ο ΠΑΟΚ πάει Σπλιτ. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.

Χρειάστηκα μία ώρα για να κατανοήσω τι ακριβώς συνέβη στα Ιεροσόλυμα σήμερα. Ο ΠΑΟΚ είχε να αντιμετωπίσει μία ομάδα που αμυνόταν μαζικά και εκεί που δεν μπορούσε να κάνει φάση παλεύοντας και μόνο να ελέγξει το παιχνίδι, το έβαλαν μόνοι τους. Εκεί που λες πως ο ΠΑΟΚ θα βρει τον τρόπο να πετύχει και δεύτερο, ο Σβαμπ κάνει ότι και απέναντι στην ΑΕΚ στα πλέι οφς, ο Αουγκούστο αποβάλλεται, λες τελειώσαμε. Ο Λουτσέσκου που είχε ποντάρει σε ενδεκάδα έμπειρων για να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι, παίρνει μία σημαντική ανάσα – ίσως τη σημαντικότερη της σειράς – από τον 22χρονό Κοτάρσκι. Αμέσως μετά την απόκρουση του Κοτάρσκι, ο Λουτσέσκου που θυσίασε τον Τάισον αντί του Μπράντον, βλέπει τον Ισπανό να σκοράρει.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags