Το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στην τηλεόραση σχολίασε σε ανάρτησή του ο Τάος Τσατάλης. Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ υποστηρίζει, ότι το εν λόγω κανάλι δεν είναι φιλικά προσκείμενο στην ΑΕΚ, εννοώντας προφανώς το Mega, το οποίο έβγαλε στη δημοσιότητα ένα χαρακτηριστικό ντοκουμέντο από το σκηνικό, στο οποίο φαίνεται οπαδοί της Ένωσης να δέχονται επίθεση από οπλισμένους χούλιγκανς.

«Πριν λίγη ώρα στο δελτίο ειδήσεων καναλιού που δεν είναι φιλικά προσκείμενο στην ΑΕΚ, είδαμε ένα αποκαλυπτικό βίντεο που τελειώνει μια και καλή αυτή τη χυδαία προσπάθεια των τελευταίων 24ωρων που κορυφώθηκε σήμερα για να παρουσιαστεί ο Μιχάλης ως θύμα μιας προγραμματισμένης μάχης ανάμεσα σε δύο «στρατούς».

Υπήρχε ένας στρατός βαρβάρων εγκληματιών επιδρομέων, οπλισμένοι σαν αστακοί με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και κόσμος αμέριμνος, άοπλοι, χωρίς κουκούλες, που προσπαθούσαν να προστατευθούν.

Το τόνιζαν μάλιστα με έμφαση και οι παρουσιαστές του δελτίου. Να δούμε πως και πόσο θα συνεχίσουν την χυδαιότητα κάποιοι και μετά από αυτό», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.