Ο Τόλης Τερζής μίλησε στη κάμερα των καναλιών Novasports για την αποψινή νίκη κόντρα στη Ντιναμό.

“Ήμασταν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά, να ακολουθήσουμε το πλάνο της προπόνησης. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι να πάμε στα μαρκαρίσματα όπως είπαμε. Σχεδόν στο 100% έκαναν τα όσα είπαμε. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ίσως η καλύτερη μας εμφάνιση στους δύο μήνες, σε φιλικά και επίσημα. Χρειαζόμαστε χρόνο, θέλαμε και θέλουμε πίστωση χρόνου. Τα παιδιά ανταποκρίνονται. Εϊναι σπουδαία νίκη. Θα ετοιμαστούμε καλά αυτή την εβδομάδα” σημείωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός. 

Για το τι κρατάει ενόψει του δεύτερου αγώνα: “Οι αντίπαλοι μας είναι μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα. Εχει τεχνήτες, έχουν πετύχει πολλά γκολ στα παινχίδια τους. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, ετοιμαστήκαμε καλά. Θα κάνουμε το ίδιο και για το επόμενο παιχνίδι.”

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος: “Το 1-0 μας αδικεί. Έπρεπε να πετύχουμε και δεύτερο, ίσως και τρίτο. Μας απείλησαν ελάχιστα. Ο Μοντόγια έκανε προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα του. Έπαιξε φιλικά και ήρθε έτοιμος. Ο Κάρλσον επέστρεψε από τραυματισμό,μπορεί πολλά περισσότερα. Ο Μόουζες Οντουμπάτζιο μας δικαίωσε, έκανε πολύ καλό παιχνίδι όπως και στα προηγούμενα δύο.”