Facebook Pixel Η απόλυτη υποκρισία της UEFA - Από το 2016 ο Τσέφεριν είχε αναφερθεί στον χουλιγκανισμό στην Κροατία και δεν έκανε τίποτα!
| 2023-08-12 18:43:00

Η απόλυτη υποκρισία της UEFA - Από το 2016 ο Τσέφεριν είχε αναφερθεί στον χουλιγκανισμό στην Κροατία και δεν έκανε τίποτα!

Sportdog Team
Η απόλυτη υποκρισία της UEFA - Από το 2016 ο Τσέφεριν είχε αναφερθεί στον χουλιγκανισμό στην Κροατία και δεν έκανε τίποτα!

Τι είχε συμβεί το 2016 στην Κροατία με τον νέο τότε πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Η UEFA σφυρίζει αδιάφορη στη δολοφονία του Μιχάλη από Κροάτες χούλιγκανς στην Αθήνα. Μια συνάντηση για τα μάτια του κόσμου την Τετάρτη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μιας που θα είναι εδώ για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και… όλα καλά. Κάποτε ο Τσέφεριν προειδοποιούσε με σκληρές κυρώσεις το σεσημασμένο κροατικό ποδόσφαιρο αν δεν κόψει τον χουλιγκανισμό από τις ρίζες του.

Συγκεκριμένα, το 2016 ένα χρόνο αφότου ανέλβε πρόεδρος της UEFA πήγε στην Κροατία και μετέφερε ότι κινδυνεύει με δραστικές κυρώσεις για τον χουλιγκανισμό, τον οποίο χαρακτήρισε βασικό πρόβλημα. «Δυστυχώς, το κροατικό ποδόσφαιρο δεν είναι γνωστό μόνο για τους εξαιρετικούς παίκτες, αλλά και για ορισμένα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν», δήλωσε τότε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags