Facebook Pixel ΑΕΚ - Μανώλης Σιώπης: Σενάριο για ΑΕΚ και Σιώπη - Αλλάζει την ΑΕΚ με Ντιναμό ο Αλμέιδα
| 2023-08-17 15:16:00

Έντονη φημολογία για ΑΕΚ και Σιώπη - Αλλάζει την ΑΕΚ με Ντιναμό ο Αλμέιδα

Sportdog Team
Έντονη φημολογία για ΑΕΚ και Σιώπη - Αλλάζει την ΑΕΚ με Ντιναμό ο Αλμέιδα

Τι συμβαίνει με τον Έλληνα άσο που έμεινε ελεύθερος και ποιο το πλάνο του Αργεντινού προπονητή για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης.
 

Για τις αλλαγές που μπορεί να έχει η ενδεκάδα της ΑΕΚ στη ρεβάνς με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε ότι δεν αποκλείεται ο Ματίας Αλμέιδα να έχει 1-2 αλλαγές προσώπων στο βασικό σχήμα, ωστόσο -όπως τόνισε- όλα θα φανούν στη σημερινή (17/08) και την αυριανή προπόνηση (18/08) της ομάδας. Παρ' όλα αυτά, εξήγησε πως η Ένωση δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της παρά μόνο ένα 90λεπτό στο Ζάγκρεμπ και στο μυαλό του «Πελάδο» υπάρχει η σκέψη να διατηρήσει τους ίδιους παίκτες για να βρουν ρυθμό ενόψει των συνεχομένων παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ωστόσο, ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε και στην ομοιογένεια που έχει χτίσει η ΑΕΚ με τον Αργεντίνο τεχνικό, το ρόστερ κατά 99% δεν έχει αλλάξει και οι ενδεχόμενες αλλαγές δεν επηρεάζουν τον ρυθμό και την αγωνιστική φιλοσοφία του Ματίας Αλμέιδα.

Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση του ελεύθερου από την Τραμπζονσπόρ, Μανώλη Σιώπη, μετέφερε ότι δεν έχει προκύψει κάτι μέχρι στιγμής με την ΑΕΚ, η οποία έχει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή, ωστόσο το άφησε ανοιχτό αφού η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού έχει ακόμα... δρόμο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags