Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (21:45, CosmoteSport 1) την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «OPAP Arena» μετά τη νίκη της Ένωσης με ανατροπή στην Κροατία την περασμένη Τρίτη (15/8). Η Ένωση θέλει να προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League, ωστόσο ο σημερινός αγώνας δύσκολα θα έχει γιορτινό χαρακτήρα υπό τη σκιά της δολοφονίας της Μιχάλη Κατσούρη.

Τα μέτρα της αστυνομίας αναμένεται να είναι αυξημένα στη Νέα Φιλαδέλφεια σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλο αγώνα που έχει δώσει η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο. 

Σύμφωνα με το OPEN, ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ προβλέπει την πρόληψη και προστασία των πολιτών και των παικτών γι' αυτό το λόγο θα υπάρχουν χιλιάδες αστυνομικοί εντός και εκτός γηπέδου. Θα γίνουν και πτήσεις ελικοπτέρων, ενώ θα υπάρχουν και drone που θα δίνουν συνεχόμενη εικόνα στη ΓΑΔΑ από το σημείο, ενώ ο έλεγχος θα είναι εξονυχιστικός σε όσους πάνε στο γήπεδο.

Όπως ανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανακοίνωσή της, οι πύλες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι έλεγχοι θα είναι εξονυχιστικοί και στον τελωνειακό σταθμό της Κακαβιάς, από όπου μπήκαν οι Κροάτες χούλιγκαν.

 

Πηγή: protothema.gr