Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εξτρέμ καλύτερος του Κανός - "Ταχύτητα, γκολ, δύναμη - Παίζει όλη την πλευρά - 2 εκατ. γιατί τελειώνει το συμβόλαιο"
| 2023-08-22 10:00:00

Εξτρέμ καλύτερος του Κανός - "Ταχύτητα και γκολ, παίζει όλη την πλευρά - 2 εκατ. γιατί τελειώνει το συμβόλαιο"!

του Γιώργου Κτενά

Η ομάδα του "πιέζεται" να τον δώσει, όσο δεν ανανεώνει! Ένα νέο όνομα ακραίου εξετάζουν σοβαρά στο Λιμάνι, καθώς αρέσει στους Κορδόν-Μαρτίνεθ και με δεδομένο πως ακόμα δεν έχει υπογράψει τη νέα συμφωνία με τη διοίκηση, μπορούν να τον... αρπάξουν με χαμηλό κόστος.
 

Ολυμπιακός - Τέτε Μορέντε: Πλήθος ποδοσφαιριστών από το ισπανικό ποδόσφαιρο έχουν συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με τους Ερυθρόλευκους, λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας των Κορδόν-Μαρτίνεθ στο Λιμάνι.

Ο Τέτε Μορέντε είναι ένας από αυτούς, 26χρονος αριστερός εξτρέμ τής Έλτσε που στις αρχές του καλοκαιριού είχε βρεθεί το όνομά του στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, ως λύση που μπορεί να απασχολήσει την ομάδα για την ενίσχυσή της. Και τώρα, στα τέλη του Αυγούστου, εμφανίστηκε ξανά.

Η Έλτσε υποβιβάστηκε, το συμβόλαιο του Μορέντε ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και φαίνεται ότι υπάρχει πλήθος ομάδων που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Την τελευταία αγωνιστική περίοδο είχε 5 γκολ σε 35 ματς, ήταν επιδραστικός παίκτης για την ομάδα του και, φυσικά, η περίπτωσή του μόνο αδιάφορη δεν περνάει από τον τον ελληνικό σύλλογο.

Το sportdog πήρε πληροφορίες από τον δημοσιογράφο Γιώργο Τεριακή, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, για να σχολιάσει το ρεπορτάζ.

"Ταχύτητα, γκολ, δύναμη - Παλίκαρος σε σχέση με Κανός - Τόσο θα τον πουλήσει η Έλτσε"

"Καλός είναι, εξτρέμ, έχει κάνει καλή σεζόν, ειδικά από όταν είχε αναλάβει ο νέος προπονητής. Ήταν από τους βασικούς τής ομάδας και επιθετικά στήριζε πολλά πάνω του ο προπονητής. Τον έβαζε και όλη την πλευρά κάποιες φορές", ανέφερε αρχικά στη συνέχεια πρόσθεσε: "Είναι παίκτης με γκολ, παλιότερα έπαιζε στην Ταραγόνα και τα είχε πάει καλά. Γενικά έχω καλή άποψη για τον Μορέντε".

Τι θα δώσει στον Ολυμπιακό αν έρθει στην ομάδα;

"Ταχύτητα, ένας καλός εξτρέμ με γκολ. Γρήγορος, δυνατός, καλός παίκτης".

Σε σχέση με τον Κανός που είχε ο Ολυμπιακός;

"Σε σχέση με τον Κανός είναι παλίκαρος ο Τέτε. Δεν είναι ο μάγος της μπάλας, που θα εντυπωσιάσει με την μπάλα στα πόδια, αλλά είναι πιο παλίκαρος στο παιχνίδι του".

Σε ποιο ποσό θα μπορούσε να τον παραχωρήσει η Έλτσε;

"Δε νομίζω ότι θα τον δώσει, γιατί έχουν δηλώσει ότι δεν θα φύγουν πρωτοκλασάτα ονόματα  για να επιστρέψουν άμεσα στη μεγάλη κατηγορία. Αν θελήσουν να τον πουλήσουν, πάντως, θεωρώ ότι αυτό μπορεί να γίνει με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ.ευρώ".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Φορτούνη και Ελ Αραμπί - "Καμπάνα" Μαρτίνεθ σε 11αδατο άσο - Ανακοινώνει μεγάλη μεταγραφή!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags