Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή… αεροδρομίου από το Νησί - Τεράστια επένδυση Μαρινάκη ο φορ - Ανακοίνωση Κυριακή βράδυ!
| 2023-09-02 10:00:00

Μεταγραφή… αεροδρομίου από το Νησί - Τεράστια επένδυση Μαρινάκη ο φορ - Ανακοίνωση Κυριακή βράδυ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή… αεροδρομίου από το Νησί - Τεράστια επένδυση Μαρινάκη ο φορ - Ανακοίνωση Κυριακή βράδυ!

Η "βοήθεια" κορυφαίου ατζέντη και η μεγάλη ανατροπή. Ο Μαρτίνεθ έχει ζητήσει έναν επιθετικό που θα έρθει και θα πάρει τη φανέλα του βασικού, ο Κορδόν έχει το σχετικό μπάτζετ και ο ιδιοκτήτης έδωσε τα χρήματα και τις κατάλληλες επαφές στην Αγγλία.
 

Η άφιξη του Σολμπάκεν στην Ελλάδα δίνει μία έξτρα λύση στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τα άκρα, όπου υπήρχε φανερό πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει πολλούς παίκτες στη μεσαία γραμμή, έχει και φέτος τρία 10αρια τρομερής ποιότητας (Σκάρπα, Φορτούνης, Μπιέλ), όμως στα «φτερά» δεν υπήρχαν παίκτες που να ικανοποιούν τον προπονητή. Ακόμα και ο Γιώργος Μασούρας που αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της 11αδας του, φέτος δεν αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ, αλλά περισσότερο ως δεύτερος επιθετικός.

Γι’ αυτό και στο Λιμάνι προσπαθούν τις τελευταίες ώρες να κλείσουν και δεύτερο παίκτη για τις πτέρυγες μετά τον Νορβηγό της Ρόμα. Ο Ντεσπόντοφ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα τους και εάν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό με την Λουντογκόρετς, αύριο το πρωί θα είναι στην χώρα μας. Υπάρχουν όμως κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται, χωρίς πλέον βιασύνη.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την επίθεση, όπου οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το τελευταίο τους μεγάλο… χτύπημα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει το σχετικό «οκ» στον Αντόνιο Κορδόν να ανεβάσει τις προσφορές του και το πιο σημαντικό να χτυπήσει και… πόρτες που δεν θα γινόταν πριν από έναν μήνα.

Σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν τρομερές ανακατατάξεις τις τελευταίες ώρες, οι ομάδες προσπαθούν να… ξεφορτωθούν παίκτες με συμβόλαια που δεν υπολογίζονται, ενώ και ποδοσφαιριστές που ούτε το συζητούσαν για Ελλάδα, πλέον με το δέλεαρ του Europa League και τον χρόνο να τους πιέζει, κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός δεν θα βιαστεί και αναμένεται να καθυστερήσει την μεταγραφή του φορ μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Μέχρι την τελευταία ώρα ο Κορδόν θα «παίξει πόκερ» και θα ρισκάρει για να κλείσει έναν παίκτη που θα προκαλέσει αίσθηση. Τα ονόματα στη λίστα του είναι πολύ δυνατά, καλύτερα ακόμα και από τον Κάρλος Βινίσιους, που αποτελεί μία εξαιρετική, αλλά και δύσκολη περίπτωση, αφού η Φούλαμ αξιώνει πολλά χρήματα και ο παίκτης δεν… τρελαίνεται.

Ο Μαρινάκης όμως, εκτός από τις προσπάθειες του Κορδόν, έχει και αυτός πάρα πολλές επαφές στην Αγγλία και ήδη έχει κινήσει τα νήματα, ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις. Κορυφαίοι μάνατζερ έχουν εμπλοκή στην υπόθεση και έχουν στείλει τις προτάσεις τους. Στόχος είναι ένα μεγάλο όνομα, που θα κάνει την διαφορά εντός και εκτός γηπέδου, ενώ από το Λιμάνι εμφανίζονται βέβαιοι, πως παίκτες που είχαν απορρίψει τις προτάσεις τους μέσα στο καλοκαίρι, τώρα θα έχουν αλλάξει άποψη…

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πογέτ τέλειωσε τον Φορτούνη από την Εθνική - Έδωσαν... Πινέδα στον Σαββίδη, για να πάρουν Κωνσταντέλια! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags