Κανένα θέμα με Σέρτζιο Ολιβέιρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του «τριφυλλιού» και επεσήμανε ότι τα σενάρια για τον Πορτογάλο μέσο τα… φαντάστηκαν οι Τούρκοι, μεταφέροντας σχετική διάψευση των «πράσινων».

Από τον Παναθηναϊκό, για τις συγκεκριμένες φήμες, σχολίασαν: «Ούτε υπήρξε ούτε υπάρχει θέμα», ενώ για το μεταγραφικό κομμάτι ξεκαθαρίζουν: «Για να γίνει μεταγραφή, θα πρέπει να φύγει κάποιος και έως τώρα δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο».

Μιλώντας στην εκπομπή του Παναγιώτη Κεφαλά στους 94.6, αναφέρθηκε στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μετέφερε ότι ο Σέρβος τεχνικός σκοπεύει να κάνει αρκετές αλλαγές στο αποψινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω της καταπόνησης που υπήρξε στη ρεβάνς με την Μπράγκα.

Δεδομένες είναι δύο αλλαγές: Ο Μλαντένοβιτς αντί του Χουάνκαρ (ταλαιπωρείται από ίωση) και ο Σένκεφελντ αντί του Γεντβάι. Θέση στα χαφ διεκδικούν Τσέριν, Αράο, ίσως και ο Τζούριτσιτς. Στα εξτρέμ αναμένεται μία αλλαγή, με τον Βέρμπιτς να «παίζει» για τα αριστερά, ενώ μένει να φανεί ποιος εκ των Ιωαννίδη και Σπόραρ θα αγωνιστεί στην κορυφή.

«Ίσως οι αλλαγές με ΠΑΣ πλησιάσουν αριθμητικά εκείνες με Βόλο», τόνισε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος στάθηκε και στη μη κλήση του φορμαρισμένου Γιώργου Βαγιαννίδη στην Εθνική.