Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πλήγμα ΠΑΟ με Βιαγιαννίδη, πόσο θα μείνει εκτός - Νεότερα για Αϊτόρ, Βέρμπιτς και Τζούρισιτς
| 2023-09-04 10:47:00

Πλήγμα ΠΑΟ με Βιαγιαννίδη, πόσο θα μείνει εκτός - Νεότερα για Αϊτόρ, Βέρμπιτς και Τζούρισιτς

Sportdog Team

Τα νεότερα για τους τραυματισμούς στο Τριφύλλι. Πιο σοβαρό πρόβλημα αυτό του νεαρού Γιώργου Βαγιαννίδη.

Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση β' βαθμού, τραυματισμός που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα.

Πρόκειται για μια πολύ άτυχη στιγμή για τον νεαρό δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού, που είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις με τους Πράσινους στα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League και ειδικά σε αυτά με Μαρσέιγ και Μπράγκα.

Αντιθέτως τα νέα είναι καλύτερα για τον Αϊτόρ, καθώς δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για κάταγμα, με τον Ισπανό εξτρέμ να υποφέρει από μια κάκωση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός αγώνων για δέκα ημέρες.

Ο Τζούρισιτς με τράβηγμα θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για δέκα ημέρες ενώ τέλος, ο Βέρμπιτς υπέστη διάταση στον δικέφαλο και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις των Πράσινων για δύο εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τρικ που... λύνει τα χέρια του Γιοβάνοβιτς - "Ξεχειλίζει" από ποιότητα ο ΠΑΟ - Αυτός είναι η κορυφαία μεταγραφή

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags