Facebook Pixel Νεϊμάρ: Απίστευτες ατάκες από παλαίμαχο τοπ ποδοσφαιριστή - "Μωρά που κλαίνε Νεϊμάρ, Μέσι" (ΦΩΤΟ)
| 2023-09-04 17:30:00

Απίστευτες ατάκες από παλαίμαχο τοπ ποδοσφαιριστή - "Μωρά που κλαίνε Νεϊμάρ, Μέσι" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες από παλαίμαχο τοπ ποδοσφαιριστή - "Μωρά που κλαίνε Νεϊμάρ, Μέσι" (ΦΩΤΟ)

Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου που σημείωσε ότι εκείνος και ο Αργεντίνος σούπερ σταρ πέρασαν μια κόλαση στη Παρί, έκανε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να ρίξει τα... πυρά του.

Ρομπέρτ Πιρές: Εκτός Παρί είναι πλέον τόσο ο Λιονέλ Μέσι, όσο και ο Νεϊμάρ με τον Βραζιλιάνο μάλιστα να ρίχνει τα... πυρά του με συνέντευξη που έδωσε για όσα συνέβησαν στη γαλλική ομάδα τα χρόνια που βρέθηκαν εκεί.

"Χάρηκα για τη σεζόν που είχε ο Μέσι αλλά ταυτόχρονα λυπήθηκα επειδή έζησε και τις δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Έζησε ένα όνειρο με την Αργεντινή και κατέκτησε τα πάντα αλλά στην Παρί έζησε μία κόλαση. Όπως και εγώ. Ο Μέσι έφυγε με έναν τρόπο που δεν το άξιζε".

Μάλιστα για τη συγκεκριμένη δήλωση έδωσε απαντήσεις, σε σκληρή γλώσσα, ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα τόσο με τη φανέλα της Άρσεναλ, όσο και με τους Τρικολόρ.

"Μωρά που κλαίνε τους αποκαλώ εγώ. Το να είσαι επαγγελματίας σημαίνει να αντέχεις την πίεση. Μερικές φορές, όταν παίζεις καλά, είσαι χαρούμενος που απολαμβάνεις την εκτίμηση του κόσου.

Οταν δεν παίζεις καλά, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού". Όταν εγώ πήγα στην Άρσεναλ, έπρεπε να αντικαταστήσω τον Μαρκ Όφερμαρς και έλεγαν πως δεν είχα ελπίδες. Κράτησα το στόμα μου κλειστό, συνέχισα να δουλεύω και τελικά ανταμείφθηκα", είπε ο Ρομπέρτ Πιρές σε δήλωση που έκανε πάνω στο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμπανάκι" η κόκκινη Μάνταλου για ΑΕΚ - Αγιάτρευτο πρόβλημα στην άμυνα - Θέλει μέχρι και τρεις μεταγραφές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags