Facebook Pixel Κώστας Σταφυλίδης: Ρεπορτάζ-έκπληξη για την επόμενη ομάδα του Σταφυλίδη!
| 2023-09-05 15:58:00

Ρεπορτάζ-έκπληξη για την επόμενη ομάδα του Σταφυλίδη!

Sportdog Team

Ποιος σύλλογος ενδιαφέρεται για τον Έλληνα αριστερό μπακ, που ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά;

Ο Κώστας Σταφυλίδης εξακολουθεί να αναζητά νέα ομάδα, μετά την αποχώρησή του από τη Μπόχουμ και στο προσκήνιο έχει έρθει η Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ, η οποία δείχνει ενδιαφέρον για να εντάξει τον Έλληνα μπακ στο δυναμικό της.

Την συγκεκριμένη είδηση μεταδίδουν σήμερα (5/9) διάφορα γερμανικά δημοσιεύματα, τονίζοντας παράλληλα το γεγονός ότι ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ταιριάζει στο προφίλ του παίκτη που ψάχνει η Μπράουνσβαϊγκ, προκειμένου να καλύψει το κενό που έχει στο αριστερό άκρο της άμυνάς της.

«Ο Σταφυλίδης έμεινε ελεύθερος μετά από δύο χρόνια στη Μπόχουμ, μετράει πάνω από 100 συμμετοχές σε επίπεδο Bundesliga και μπορεί να προσφέρει σε έναν πιο επιθετικό ρόλο, πέραν της άμυνας. Επιπλέον, στα 29 του διαθέτει μεγάλη εμπειρία και αν πειστεί να μετακομίσει στην δεύτερη κατηγορία, η Μπράουνσβαϊγκ σίγουρα θα ενδιαφερθεί», αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ.

Για την ιστορία η Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ μετράει έως τώρα μια νίκη, άλλη μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά από πέντε αγωνιστικές στην Zweiteliga (δεύτερη κατηγορία Γερμανίας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντέμης: "Το πιο παράξενο για Κωνσταντέλια, κάτι κάναμε λάθος με Φορτούνη" - Τι είπε για Βαγιαννίδη, Δουβίκα (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags