Facebook Pixel Νασέρ Αλ Κελαϊφί: Θα μας τρελάνουν! Απίστευτες δηλώσεις Κελαϊφί για Εμπαπέ - "Φανταστικός άνθρωπος και παίκτης, ενωμένη η Παρί"
| 2023-09-06 19:50:00

Θα μας τρελάνουν! Απίστευτες δηλώσεις Κελαϊφί για Εμπαπέ - "Φανταστικός άνθρωπος, ενωμένη η Παρί"

Sportdog Team
Θα μας τρελάνουν! Απίστευτες δηλώσεις Κελαϊφί για Εμπαπέ - "Φανταστικός άνθρωπος, ενωμένη η Παρί"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρόεδρος των Παριζιάνων για τον Γάλλο σούπερ σταρ, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι το κλίμα στο κλαμπ είναι εξαιρετικό ενόψει της νέας χρονιάς.

Νασέρ Αλ Κελαϊφί: Δηλώσεις από την Πορτογαλία που βρίσκεται έκανε ο πρόεδρος της Παρί όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κιλιάν Εμπαπέ, τονίζοντας ότι έχουν εξαιρετικές σχέσεις, ενώ σημείωσε ότι ομάδα είναι ενωμένη όσο ποτέ και προτεραιότητα είναι οι καλές εμφανίσεις και όχι το αποτέλεσμα.

«Ο Εμπαπέ είναι ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής και ένας φανταστικός άνθρωπος, αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω. Διατηρούμε μια πολύ καλή σχέση. Πιστέψτε με, η ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο ενωμένη. Αυτό πιστεύω φάνηκε και στο παιχνίδι μας το περασμένο Σαββατοκύριακο κόντρα στη Λιόν.

Φέτος, σε αυτό τον νέο κύκλο που έχουμε ανοίξει, επικεντρωνόμαστε λιγότερο στο πώς θα πάρουμε το αποτέλεσμα και δίνουμε περισσότερη βάση στην εμφάνισή μας και στο πώς θα βελτιώσουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Αν κάνουμε αυτά, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Πολύ ξεχνάνε ότι η Παρί στα τέσσερα τελευταία χρόνια, έφτασε στα ημιτελικά και στον τελικό του Champions League. Μόνο δύο άλλες ομάδες τα πήγαν καλύτερα. Τώρα, έχουμε έναν φανταστικό προπονητή και έναν εξίσου φανταστικό τεχνικό διευθυντή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το καλό κλίμα που έχει επιστρέψει στην ομάδα», είπε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο "μπαμ" μετά τον Ποντένσε - Φέρνει και… Εμβιλά ο Κορδόν, τον ζήτησε ο Μαρτίνεθ - Συζητά με Σ. Αραβία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags