Facebook Pixel Euro 2024: Η Λιθουανία σόκαρε το Μαυροβούνιο στο 90+4’ - Έβγαλε ασίστ ο Γιόβετιτς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-09-07 21:52:00

Η Λιθουανία σόκαρε το Μαυροβούνιο στο 90+4’ - Έβγαλε ασίστ ο Γιόβετιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μπήκε αλλαγή και άφησε τη "σφραγίδα" του για το Μαυροβούνιο, που όμως ισοφαρίστηκε στην εκπνοή και έμεινε στο 2-2 με τους Λιθουανούς.

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν στο Κάουνας η Λιθουανία και το Μαυροβούνιο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 7ου προκριματικού ομίλου του EURO 2024, έπειτα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, γεμάτο ανατροπές και δύο γκολ στο 89' και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το Μαυροβούνιο είχε πολύ πιο πειστική εικόνα στο γήπεδο και είδε στο 58' να ακυρώνεται το γκολ του Κρστόβιτς από το VAR, καθότι ο σκόρερ ήταν οφσάιντ για... εκατοστά. Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για τους φιλοξενούμενους στο 71', όταν ο Παουλάουσκας «διάβασε» το κενό στην άμυνα του Μαυροβουνίου και πλάσαρε για το 1-0.

Στο 78' ο Κρστόβιτς με ωραίο γυριστό έφερε το ματς στα ίσα και στο 89' ο αρχηγός των Μαυροβούνιων, Στέφαν Σάβιτς, έπειτα από ασίστ του (τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού) Στέβαν Γιόβετιτς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, «γυρίζοντας» το σκορ.

Την τελευταία... λέξη στο παιχνίδι, ωστόσο, είπαν οι Λιθουανοί με το καταπληκτικό σουτ του Τσέρνιχ έξω απ' την περιοχή που διαμόρφωσε το τελικό 2-2, «σοκάροντας» το Μαυροβούνιο που έχασε την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή του 7ου ομίλου.

Ο Στέβαν Γιόβετιτς του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο 68' πέρασε στο γήπεδο για τη Λιθουανία ο Σλίβκα της Λαμίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags