Facebook Pixel Τελειώνουν Βέλεθ-Σουλεϊμάνοφ στον Άρη! Αγωνία για Σάσα
| 2023-09-08 10:28:00

Τελειώνουν Βέλεθ-Σουλεϊμάνοφ στον Άρη - Αγωνία για Σάσα - Το πήρε πάνω του ο Καρυπίδης!

Sportdog Team
Τελειώνουν Βέλεθ-Σουλεϊμάνοφ στον Άρη - Αγωνία για Σάσα - Το πήρε πάνω του ο Καρυπίδης!

Ο Ισπανός και ο Ρώσος αναμένεται από σήμερα να τεθούν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Στον Άρη αναμένεται να επιστρέψει ο Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός στόπερ τέλειωσε τα διαδικαστικά με την Αλ Φατέχ και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τους κίτρινους.

Παράλληλα προς ολοκλήρωση οδεύει η υπόθεση του Σουλεϊμάνοφ! Ο Ρώσος άσος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του και μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί ο δανεισμός του από την Κράνσονταρ για έναν χρόνο και στη συνέχεια και από την ελληνική ομάδα.

Το θετικό είναι, ότι αμφότεροι θα μπουν στις προπονήσεις από σήμερα το πρωί με τον Άκη Μάντζιο να έχει άλλες δύο επιπλέον επιλογές στα χέρια του.

Υπάρχει μία ακόμα εκκρεμότητα για να συμπληρωθεί το παζλ και αυτή δεν είναι άλλη από την περίπτωση του Λούκας Σάσα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Άρης έχει επικοινωνήσει με τον παίκτη και αυτό που περιμένει είναι η απάντηση του μετά από τη συνεννόηση με την οικογένειά του εάν θέλει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Οπότε στο στρατόπεδο των «κίτρινων» υπάρχει αναμονή της απάντησής του προκειμενου ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Φορταλέζα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags