Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς δεν αλλάζει την ομάδα ενόψει Βιγιαρεάλ - Ποια θα είναι η μοναδική διαφοροποίηση
| 2023-09-19 20:52:00

Ο Γιοβάνοβιτς δεν αλλάζει την ομάδα ενόψει Βιγιαρεάλ - Ποια θα είναι η μοναδική διαφοροποίηση

Sportdog Team
Ο Γιοβάνοβιτς δεν αλλάζει την ομάδα ενόψει Βιγιαρεάλ - Ποια θα είναι η μοναδική διαφοροποίηση

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί σχεδόν όπως και στο Αγρίνιο.

Παναθηναϊκός: «Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» και αυτό σκοπεύει να πράξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι του Τριφυλλιού κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Οι πράσινοι έχουν μπει με... πρωταθληματική ορμή στο πρωτάθλημα έχοντας το 3χ3 και προέρχονται από την πεντάρα επί του Παναιτωλικού. Σε εκείνο το παιχνίδι ξεκίνησαν οι: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Πέρεθ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βιλένα, Ιωαννίδης. 

Από την ενδεκάδα αυτή θα υπάρξει μόνο μια διαφοροποίηση για την πρεμιέρα των ομίλων. Ο Χουανκάρ, ο οποίος αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά της ρεβάνς με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ δεν είναι διαθέσιμος και τη θέση του θα πάρει ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Οι υπόλοιποι 10 θα μείνουν ανέγγιχτοι και θα αρχίσουν τον αγώνα. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μεγάλες αλλαγές δεν αναμένονται ούτε στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ (27/09). Προφανώς, ρόλο θα παίξουν και οι μετρήσεις των ποδοσφαιριστών για τις τελικές αποφάσεις ενόψει ντέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν τους νοιάζει τίποτα, θα τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα - Είναι πλέον ανεξέλεγκτοι - Αρρώστια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags