Facebook Pixel Αποκάλυψη Τσάβι: ’’Ανανέωσα με την Μπαρτσελόνα’’, το ανακοίνωσαν οι Καταλανοί.
| 2023-09-22 20:56:00

Ο Τσάβι το... μαρτύρησε και η Μπαρτσελόνα το επιβεβαίωσε: Μαζί μέχρι το 2025!

Sportdog Team
Ο Τσάβι το... μαρτύρησε και η Μπαρτσελόνα το επιβεβαίωσε: Μαζί μέχρι το 2025!

Έδωσε την είδηση ο προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας και η Μπάρτσα το επισημοποίησε.

Την 50η νίκη του στη La Liga ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα ψάχνει ο Τσάβι, ο οποίος αποκάλυψε τι μέλλει γενέσθαι με το συμβόλαιό του. Χαρακτηριστικά, τόνισε πως τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση και πως το θέμα τυπικά έχει ολοκληρωθεί. Αυτό σημαίνει πως παραμένει στον καταλανικό πάγκο έως το 2025 και θα προσπαθήσει να επαναλάβει ό,τι έκανε και την περασμένη σεζόν: να κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα. Σημαντικό, βέβαια, είναι και να πετύχει στο Champions League όπου τα τελευταία χρόνια η Μπάρτσα έχει καθίζηση.

Όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:

«Η ανανέωση έχει γίνει εδώ και μέρες. Έγινε πολύ καλή δουλειά από την προεδρία, το αθλητικό τιμ και το επιτελείο. Πέρυσι κατακτήσαμε δύο σημαντικούς τίτλους. Είμαστε σε διαδικασία αναδημιουργίας κι αυτή η σεζόν είναι η επιβεβαίωση.

Θέλουμε καλό παιχνίδι κι αποτελέσματα. Είχα την υποστήριξη του προέδρου την περασμένη σεζόν. Νιώθω πολύ δυνατός. Οι παίκτες περνούν καλά. Η Μπαρτσελόνα είναι ένα τρενάκι, είμαι χαρούμενος κι ευγνώμων. Το να είσαι 15 χρόνια στην ομάδα είναι πολύ περίπλοκο, για να είμαι ειλικρινής».

Λίγο αργότερα, έσκασε και η επισημοποίηση της συμφωνίας από την Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές θα προχωράνε μαζί και για τα ερχόμενα δύο έτη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags