Facebook Pixel Άγιαξ - Φέγενορντ: Τότε θα ολοκληρωθεί το ματς!
| 2023-09-25 17:37:00

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Τότε θα τελειώσει το επεισοδιακό ματς του Άγιαξ με την Φέγενορντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε χθες, μετά τα όσα έγιναν.

Ο Άγιαξ υποδέχθηκε την Φέγενορντ στην Johan Cruyff Arena, αλλά τίποτα δεν πήγε βάσει σχεδίου. Ούτε ο αγώνας κύλησε όπως ήθελαν οι φίλοι του Αίαντα ούτε το παιχνίδι τελείωσε χθες το απόγευμα. Κι αυτό, γιατί έγινε διπλό ντου των οπαδών του Άγιαξ. Η πρώτη φορά ήταν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με το σκορ στο 3-0 για την Φέγενορντ και η δεύτερη και οριστική διακοπή ήρθε στο 55'. Οι φωτοβολίδες άναψαν ξανά και ο διαιτητής διέκοψε το ματς.

Το ντέρμπι θα συνεχιστεί στις 27 Σεπτεμβρίου και όπως είναι λογικό, δε θα παρευρεθούν φίλαθλοι στην αναμέτρηση. Για τα επεισόδια τοποθετήθηκε και ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου Μάρκο Φαν Μπάστεν λέγοντας χαρακτηριστικά: 

''Να σταματήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ολλανδία. Απλά κλείστε το. Ναι, αυτό εννοώ, γιατί κάθε φορά γίνεται κάτι. Αυτό που έγινε (σ.σ. ρίψη αντικειμένων) ήταν μια σκόπιμη ενέργεια. Τώρα έχει σταματήσει ο αγώνας, ο πιο σημαντικός στην Ολλανδία.

Αν δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε κανονικά στα γήπεδα, ίσως απλά να σταματήσουμε να το κάνουμε. Προφανώς αυτό δεν είναι δυνατό. Όχι, τα άδεια γήπεδα δεν είναι λύση, είδαμε ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με εκείνο κατά τη διάρκεια του κορονοϊού.

Αν είναι τόσο σημαντικό, τότε οι πολιτικοί θα πρέπει πραγματικά να λάβουν μέτρα. Θα έπρεπε απλώς να είναι 0-3 για τη Φέγενορντ. Μπορούν να λένε ότι θα πετύχαιναν κι άλλα γκολ και ότι δεν θα ήταν δίκαιο για αυτούς να λήξει 0-3. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ας το κατακυρώσουν και με 0-5''.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags