Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Παίκτης απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από γέφυρα επειδή χώρισε (ΦΩΤΟ)
| 2023-09-29 13:20:00

ΣΟΚ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Παίκτης απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από γέφυρα επειδή χώρισε (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Παίκτης απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από γέφυρα επειδή χώρισε (ΦΩΤΟ)

Ένας επαγγελματίας παίκτης της γαλλικής ομάδας, Νις, απειλεί να πηδήξει στο κενό.

Ο μέσος της Νις, Αλέξι Μπέκα Μπέκα, απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας από την οδογέφυρα Magnan – στον αυτοκινητόδρομο Α8. Η μια λωρίδα έχει ήδη σταματήσει την κυκλοφορία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Γαλλίας κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να τον πείσουν να μην πραγματοποιήσει τις απειλές του.

Εκτός από τους πυροσβέστες, αστυνομικούς και χωροφύλακες που βρέθηκαν στο σημείο, στάλθηκε ψυχολόγος από την ομάδα για να βοηθήσει τον 22χρονο παίκτη και να τον μεταπείσει.

Ο Μπέκα Μπέκα έπαιξε μόνο 14 αγώνες στη Ligue 1 την περασμένη σεζόν και φέτος δεν έχει λεπτό συμμετοχής υπό τις οδηγίες του Φραντσέσκο Φαριόλι.

Χώρισε με την κοπέλα του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μοιράστηκαν τα γαλλικά ΜΜΕ, θεωρείται ότι ο νεαρός κάνει απόπειρα αυτοκτονίας επειδή χώρισε με την κοπέλα του. Από την άλλη οι παίκτες της Νίκαιας προσπαθούν να πείσουν την κοπέλα του Αλέξη Μπέκα Μπέκα να πάει στο σημείο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags