Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παρουσίασε τις επετειακές φανέλες του Αναστόπουλου για το ''χάλκινο παπούτσι'' (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-10-03 21:00:00

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις επετειακές φανέλες του Αναστόπουλου για το ''χάλκινο παπούτσι'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις επετειακές φανέλες του Αναστόπουλου για το ''χάλκινο παπούτσι'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν 40 χρόνια, ο Έλληνας άσος είχε πετύχει 29 γκολ.

Τη σεζόν 1982-1983 ο Νίκος Αναστόπουλος είχε σκοράρει 29 τέρματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και είχε βγει τρίτος σκόρερ σε όλη την Ευρώπη. Γι' αυτόν το λόγο και ο Ολυμπιακός έβγαλε επετειακές φανέλες του παλαίμαχου άσου και τις παρουσίασε σε εκδήλωση που έγινε στην μπουτίκ της ομάδας.

Εκεί για τον τιμήσουν ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ Μιχάλης Κουντούρης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού  Γιώργος Μπαρτζώκας, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket 87 Νίκος Φιλίππου, ο πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία του Ολυμπιακού και παλιός αρχηγός τυ Κούλης Καραταϊδης. 

Επίσης ο καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης αλλά και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: Ανδρέας Μπονόβας, Θανάσης Αγγελής, Παναγιώτης Κελεσίδης, Πέτρος Καραβίτης, o Γιάννης Γκαϊτατζής, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Γιώργος Κοκολάκης, Αντώνης Γλύκας. 

Στην ομιλία του Αναστόπουλου, ο παλαίμαχος άσος εστίασε στη βοήθεια των συμπαικτών του για να καταφέρει αυτό το ξεχωριστό επίτευγμα. Μάλιστα έκανε πλάκα λέγοντας πως... ''έψηνε'' τον Κοκολάκη για να του δίνει τη μπάλα και να σκοράρει.

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags