Facebook Pixel Επιστροφή στις... ρίζες - Εκεί θα γίνει το Μουντιάλ 2030 - Μέχρι και σε έξι χώρες!
| 2023-10-04 18:26:00

Επιστροφή στις... ρίζες - Εκεί θα γίνει το Μουντιάλ 2030 - Μέχρι και σε έξι χώρες!

Sportdog Team
Επιστροφή στις... ρίζες - Εκεί θα γίνει το Μουντιάλ 2030 - Μέχρι και σε έξι χώρες!

Αποκάλυψη για τις χώρες που θα διοργανώσουν το πρώτο κομμάτι του τουρνουά, το οποίο ενδέχεται να διεξαχθεί ακόμα και σε τρεις διαφορετικές ηπείρους!

Το Μουντιάλ επιστρέφει στις ρίζες του, καθώς Αργεντινή, Ουρουγουάη και Παραγουάη αναλαμβάνουν να διοργανώσουν τα πρώτα παιχνίδια στο τουρνουά του 2030, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της CONMEBOL, Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Η ανάθεση της διοργάνωσης στις τρεις χώρες έχει ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς Αργεντινή και Ουρουγουάη διοργάνωσαν το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο έναν αιώνα πριν, το 1930.

«Στοχεύσαμε ψηλά και κάναμε μεγάλα όνειρα! Το Μουντιάλ του 2023 επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα. Ουρουγουάη, Αργεντινή και Παραγουάη θα φιλοξενήσουν τους εναρκτήριους αγώνες του 2030» ήταν η ανάρτηση του προέδρου της CONMEBOL, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στη Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με τους Times, το πιθανότερο σενάριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 είναι να ξεκινήσει σε Αργεντινή, Ουρουγουάη, Παραγουάη και εν συνεχεία να... μετακομίσει σε Ισπανία, Πορτογαλία και Μαρόκο, που έχουν καταθέσει επίσης κοινή υποψηφιότητα!

Συνεπώς, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες το Μουντιάλ 2030 να είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί σε 6 έξι διαφορετικές χώρες και 3 διαφορετικές ηπείρους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που "τελειώνει" ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ - Ψάχνει ήδη ομάδα για Γενάρη - Να γίνει... Ιωαννίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags