Facebook Pixel Γιάννης Ιωαννίδης - ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη Μανδρίνου για Ιωαννίδη - Πώς προσπάθησε να βοηθήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
| 2023-10-06 16:46:00

Αποκάλυψη Μανδρίνου για Ιωαννίδη - Πώς προσπάθησε να βοηθήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μανδρίνου για Ιωαννίδη - Πώς προσπάθησε να βοηθήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Συγγενείς, φίλοι και κυρίως ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετά σήμερα τον Γιάννη Ιωαννίδη, μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του ελληνικού μπάσκετ. Όχι μόνο όμως, αφού διετέλεσε επί σειρά ετών υφυπουργός αθλητισμού. Ο Ανδρέας Μανδρίνος μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί ημερών Θόδωρου Ζαγοράκη, έκανε σήμερα μία αποκάλυψη.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, επί σειρά ετών μεγάλος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα γήπεδα, επιχείρησε να βοηθήσει τον ποδοσφαιρικό Δικέφαλο στο θέμα των χρεών του, συνεργαζόμενος με τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη αλλά αυτή δεν έγινε τότε πράξη, αφού σημειώθηκε αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείου.

«Στη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη θεωρώ υποχρέωση μου να αναφέρω ότι το Δεκέμβριο του 2008 συνεργάστηκε προς τιμήν του με τον τότε υπ.Οικονομικών Αλογοσκούφη για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήρθε μαζί μας στον υπουργό και μετά από λίγες μέρες λάβαμε τη διάταξη που θα περνούσε και ήταν λυτρωτική για μας. Δυστυχώς τη βδομάδα πριν ψηφιστεί άλλαξε ο υπουργός και δεν πήγε ποτέ στη Βουλή η διάταξη.

Καλό ταξίδι μεγάλε μας αντίπαλε, είχες σημαντικό μερίδιο στην ανεπανάληπτη τρέλα που ζήσαμε στην πόλη τα νεανικά μας χρόνια…» έγραψε ο Ανδρέας Μανδρίνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίγη συγκίνησης στο Παλέ για Ιωαννίδη - "Κόουτς ζωντανός για πάντα Αρειανός" - Δάκρυσε ο Γκάλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags