Η Ελβετίδα παίκτρια της Άστον Βίλα είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στο χώρο του ποδοσφαίρου και έχει γίνει αρκετές φορές viral. Η Αλίσα αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόσφατα περισσότερα από 104.000 ευρώ για μια απρεπή πρόταση να περάσει μια νύχτα με μια διασημότητα.

Η 24χρονη αθλήτρια, η οποία έχει περισσότερους από 15,5 εκατομμύρια ακόλουθους μόνο στο Instagram, υποστήριξε στο podcast «Dir Tea Talk» ότι «ένας διεθνώς διάσημος άνδρας» της πρόσφερε πολλά χρήματα σε αντάλλαγμα για σεξ. ενώ βρισκόταν στο Ηνωμένες Πολιτείες.

«Ήμουν στο Μαϊάμι, το αγαπημένο μου μέρος, και συνάντησα μερικούς φίλους σε ένα κλαμπ. Έλαβα ένα μήνυμα στο κινητό μου, στο οποίο δεν απάντησα, αλλά το ίδιο άτομο έστειλε μήνυμα στον σωματοφύλακα μου. Τα μηνύματα προήλθαν από ένα πολύ γνωστό πρόσωπο. Είχαμε γνωριστεί στο παρελθόν σε μια εκδήλωση» είπε η Αλίσα Λέμαν στον ράπερ Σίριν Νταβίντ.

«Δεν υπάρχει περίπτωση! Και μόνο 104.000 ευρώ;»

«Το μήνυμα στον σωματοφύλακα έλεγε: «Θα πληρώσω στην Αλίσα 104.000 ευρώ για να περάσω μια νύχτα μαζί της», λέει η παίκτρια της Άστον Βίλα.

«Αλλά η απάντησή μου ήταν: «Δεν υπάρχει περίπτωση! Και μόνο 104.000 ευρώ;» εξήγησε.

Η Αλίσα είπε ότι ο διάσημος άνδρας συνέχισε να στέλνει μηνύματα στον σωματοφύλακά του και παραδέχτηκε ότι «το τρελό είναι ότι έχω ακόμα το μήνυμά του στο τηλέφωνό μου. Είναι λίγο ανόητο».

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομά του. Είναι όμως πολύ πολύ γνωστός διεθνώς» είπε η Αλίσα.