Facebook Pixel Sportdog.gr | Καρίμ Μπενζεμά: Εμπλεκόμενος σε ένα διπλό χάος, την αγάπη και τον αθλητισμό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-10-13 17:36:00

Καρίμ Μπενζεμά: Εμπλεκόμενος σε ένα διπλό χάος, την αγάπη και τον αθλητισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Καρίμ Μπενζεμά: Εμπλεκόμενος σε ένα διπλό χάος, την αγάπη και τον αθλητισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η προσωπική ζωή του Καρίμ Μπενζεμά είναι, χωρίς αμφιβολία, κάτι για μυθιστόρημα.

Παρά το γεγονός ότι είναι αστέρι παγκόσμιας κλάσης, ο Γάλλος επιθετικός είναι ένας από τους πιο σκοτεινούς παίκτες και τίποτα, ή σχεδόν τίποτα, δεν είναι γνωστό για αυτόν. Πάνω από όλα, όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι. 

Το τελευταίο πράγμα που ξέραμε ήταν ότι διατηρούσε σχέση με το πανέμορφο μοντέλο Τζόρνταν Οζούνα, με την οποία μάλιστα έγινε πατέρας το περασμένο καλοκαίρι. Είναι το τέταρτο παιδί για τον ποδοσφαιριστή και το πρώτο για το μανεκέν.

Με την πρώην του

Στις 10 Σεπτεμβρίου, ο Καρίμ Μπενζεμά «συνελήφθη» στο νησί Ρεϋνιόν, συνοδευόμενος από μια νεαρή γυναίκα που δεν ήταν η Τζόρνταν. Το πιο αστείο είναι ότι το κορίτσι φαίνεται να είναι η Chloe de Launay, η πρώτη του μεγάλη αγάπη και με την οποία έχει άλλα δύο παιδιά. 

Είναι αλήθεια ότι η ποιότητα των εικόνων δεν ήταν η καλύτερη, αλλά τα χαρακτηριστικά της δείχνουν ότι είναι αυτή. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν δίνουν ο ένας στον άλλο μια νέα ευκαιρία ή αν απλώς διατηρούν μια καλή σχέση για χάρη των παιδιών τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ποδοσφαιριστής είχε ταξιδέψει εκεί χωρίς άδεια από τον σύλλογό του, την Αλ-Ιτιχάντ, οπότε θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κύρωση και ακόμη και να απομακρυνθεί από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags