Facebook Pixel Euro 2024: Πορτογαλία χωρίς... φρένα με σούπερ Ρονάλντο - Διπλό πρόκρισης για Σλοβακία - Σοκ στο Βέλγιο και διακοπή (vid)
| 2023-10-17 00:09:00

Πορτογαλία χωρίς... φρένα με σούπερ Ρονάλντο - Διπλό πρόκρισης για Σλοβακία - Σοκ στο Βέλγιο και διακοπή (vid)

Sportdog Team

Κάτω απ' την πολύ βαριά «σκιά» όσων δραματικών συνέβησαν στις Βρυξέλλες με τη δολοφονία τουλάχιστον δύο Σουηδών φιλάθλων από τα πυρά άνδρα στο κέντρο της πόλης, πριν από την έναρξη του αγώνα Βέλγιο-Σουηδία για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024.

Euro 2024: Κάτω απ' την πολύ βαριά «σκιά» όσων δραματικών συνέβησαν στις Βρυξέλλες με τη δολοφονία τουλάχιστον δύο Σουηδών φιλάθλων από τα πυρά άνδρα στο κέντρο της πόλης, πριν από την έναρξη του αγώνα Βέλγιο-Σουηδία για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024 (οδηγώντας στο ημίχρονο στην οριστική διακοπή του αγώνα στο «King Baudouin Stadium»), στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά γήπεδα οι αγώνες διεξήχθησαν κανονικά.

Η Πορτογαλία έκανε νέα επίδειξη δύναμης, συντρίβοντας τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη με 5-0 στο Σαράγεβο (σημειώνοντας όλα τα τέρματά της στο πρώτο ημίχρονο) κι έκανε το «8Χ8» στον 10ο όμιλο. Την ίδια ώρα, η Σλοβακία με το μεγάλο διπλό της στην έδρα του Λουξεμβούργου με 1-0, έκανε... άλμα πρόκρισης μέσω της 2ης θέσης, καθώς ξέφυγε με 5 βαθμούς απ' τους αντιπάλους της, δύο αγωνιστικές πριν απ' το φινάλε των προκριματικών.

Η Ιρλανδία έκανε... περίπατο κόντρα στο Γιβραλτάρ, επικρατώντας με 4-0 στον όμιλο της Ελλάδας, ενώ με το ίδιο σκορ (4-0) συνέτριψε και η Ισλανδία το Λιχτενστάιν, στο ματς που έγραψε Ιστορία ο Σίγκουρτσον, καθώς  με τα δύο γκολ που σημείωσε έγινε πρώτος σκόρερ στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, ξεπερνώντας τον Γκούντγιονσεν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags