Facebook Pixel UEFA: Άρχισαν τα... όργανα - Αυτή η ομάδα αρνείται την αναβολή του αγώνα με Μακάμπι - "Έχουμε και εμείς πόλεμο" (ΦΩΤΟ)
| 2023-10-18 21:24:00

Άρχισαν τα... όργανα - Αυτή η ομάδα αρνείται την αναβολή του αγώνα με Μακάμπι - "Έχουμε και εμείς πόλεμο" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Άρχισαν τα... όργανα - Αυτή η ομάδα αρνείται την αναβολή του αγώνα με Μακάμπι - "Έχουμε και εμείς πόλεμο" (ΦΩΤΟ)

Πολύ τεταμένη συνεχίζει να είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή κάτι που έχει κάνει την UEFA να μπαίνει σε σκέψεις για το αν θα πρέπει να γίνουν οι αναμετρήσεις των ισραηλινών ομάδων.

Ζόρια: Στο... κόκκινο συνεχίζει και είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή με τις συγκρούσεις της Χαμάς με τους Ισραηλινούς να συνεχίζονται, κάτι που επηρεάζει και τα αθλητικά, μιας και στις 26 Οκτωβρίου η Μακάμπι Τελ Αβίβ παίζει εντός έδρας με τη Ζόρια για το Conference League και τους γηπεδούχους να θέλουν την αναβολή της αναμέτρησης.

Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά μιας και η Ζόρια απάντησε αρνητικά ζητώντας είτε διεξαγωγή σε διαφορετική έδρα είτε αντιστροφή της σειράς των αγώνων εξηγώντας χαρακτηριστικά ότι «η χώρα μας είναι σε πόλεμο τα τελευταία δέκα χρόνια και σε αυτό το διάστημα δεν έχουμε ζητήσει ποτέ αναβολή αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θυσία" Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ για 3.2 εκατ. - Πώς "έφαγε" Πασχαλάκη - Μεταγραφή που διώχνει ξένο άσο στην ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags