Facebook Pixel Παναθηναϊκός για Μάγκνουσον - Μπέτις με Σωκράτη Παπασταθόπουλο
| 2023-10-27 17:29:00

"Γι' αυτό πήρε τώρα τον Σωκράτη η Μπέτις - Σε 10 μέρες στην 11αδα - Για αντι-Μάγκνουσον στον Παναθηναϊκό"

του Γιώργου Κτενά
"Γι' αυτό πήρε τώρα τον Σωκράτη η Μπέτις - Σε 10 μέρες στην 11αδα - Για αντι-Μάγκνουσον στον Παναθηναϊκό"

Γιατί έφυγε από τον Ολυμπιακό, πώς τον επέλεξαν στην Ισπανία και ο κανονισμός που θα βοηθούσε πολύ και τους Πράσινους.
 

Στο ρόστερ της Μπέτις ανήκει και επίσημα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, καθώς ο έμπειρος στόπερ ανακοινώθηκε από την ισπανική ομάδα και ετοιμάζεται για να πάρει θέση, άμεσα, στην 11άδα της.

Πώς θα συμβεί αυτό αν και βρισκόμαστε εκτός μεταγραφικής περιόδου, τι περιμένουν από τον Έλληνα άσο στην Ισπανία και γιατί κατέληξαν στην επιλογή του; Τις απαντήσεις δίνει στο sportdog ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Λυκάκης, που γνωρίζει άριστα το ισπανικό ποδόσφαιρο και τις παραμέτρους γύρω από τη μετακίνηση του Σωκράτη στη Μπέτις.

"Κίνηση χωρίς ρίσκο για Μπέτις ο Σωκράτης - Για αυτό μπορεί να παίξει τώρα στην Ισπανία"

"Ο Σωκράτης έχει βιογραφικό που λέει Ντόρτμουντ, Μίλαν, Άρσεναλ, Ολυμπιακός, Εθνική Ελλάδας. Έχει γεμάτο βιογραφικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει ακριβείς πληροφορίες για το συμβόλαιό του, αλλά είναι χωρίς ρίσκο κίνηση γιατί δεν έβαλαν ένα τσουβάλι λεφτά για να τον φέρουν. Ειδικά σε μια περίοδο που ο Μπάρτρα είναι τραυματίας και παίζει με έναν αμυντικό χαφ δίπλα στον στόπερ η Μπέτις", ήταν το πρώτο σχόλιο από τον καλό συνάδελφο.

Βρισκόμαστε εκτός μεταγραφικής περιόδου - Πώς θα βρεθεί στην 11άδα τής ισπανικής ομάδας ο Σωκράτης;

"Η Μπέτις χρησιμοποιεί έναν κανονισμό που υπάρχει στην Ισπανία που αν κάποιος ποδοσφαιριστής έχει αποδεδειγμένα σοβαρό τραυματισμό, μπορεί η ομάδα του να τον αντικαταστήσει. Ακόμα και παίκτη από ομάδα θα μπορούσε να πάρει, όχι μόνο από την αγορά των ελεύθερων. Για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός που έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα ο Μάγκνουσον, αν ήταν στην Ισπανία θα μπορούσε να φέρει παίκτη στη θέση του".

"Δεν ήταν καλά όλος ο Ολυμπιακός πέρσι - Ειδικά πρόγραμμα για 10 μέρες και μετά 11άδα - Θα ανανεώσει το καλοκαίρι αν..."

Σε σχέση με τον Μπάρτρα, που το καλοκαίρι είχε γραφτεί και για τον Ολυμπιακό και ο Παπασταθόπουλος πηγαίνει για να καλύψει το κενό του, τι θα έλεγες;

"Θεωρώ ότι ο Μπάρτρα αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος, αλλά η εικόνα τού Σωκράτη που έχουμε από πέρσι ήταν σε μια ομάδα που ευρύτερα δεν τον βοήθησε γιατί δεν ήταν καλά η ομάδα. Γενικά έδειξε ότι έχει χάσει κάπως την ταχύτητά του".

Πώς περιμένεις την καριέρα του στην Ισπανία;

"Θα μπει σε ειδικό πρόγραμμα για 8-10 μέρες και θα παίξει αμέσως γιατί δεν έχει επιλογές η Μπέτις. Είναι στο χέρι του αν θα τα καταφέρει, γιατί η ομάδα είναι καλή και σταθερή. Μπορεί να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά και ανεβάσει την καριέρα του".

Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν - Θα μπορούσε να το επεκτείνει και μετά ή λόγω ηλικίας το θεωρείς δύσκολο;

"Ναι, θα μπορούσε να μείνει και με νέο συμβόλαιο. Ο Mεξικανός Γκουαρδάδο είναι 37 ετών και δεν αποτελεί πρόβλημα η ηλικία του: Μπαίνει, παίζει, βοηθάει με την εμπειρία του και δίνει ανάσες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags