Facebook Pixel Μπας Ντοστ: Τεράστιο ερωτηματικό η κατάρρευση του Ντοστ - Άγνοια των γιατρών - Τι αναφέρουν τα Μέσα στην Ολλανδία
| 2023-10-30 20:46:00

Τεράστιο ερωτηματικό η κατάρρευση του Ντοστ - Άγνοια των γιατρών - Τι αναφέρουν τα Μέσα στην Ολλανδία

Sportdog Team
Τεράστιο ερωτηματικό η κατάρρευση του Ντοστ - Άγνοια των γιατρών - Τι αναφέρουν τα Μέσα στην Ολλανδία

Ο 35χρονος φορ κατέρρευσε στον αγώνα της Άλκμααρ με τη Γκρόνιγκεν, με τους γιατρούς ακόμα και τώρα να μην του δίνουν εξιτήριο μιας και δεν έχουν ακόμα καταλήξει στο πρόβλημα που προκάλεσε το επεισόδιο.

Μπας Ντοστ: Τεράστιο σοκ προκλήθηκε στην Ολλανδία κατά τη διάρκεια του αγώνα της Άλκμααρ με τη Ναϊμέγκεν, όταν στο 81ο λεπτό κατέρρευσε, με τους γιατρούς να τον διακομίζουν στο νοσοκομείο, όμως ακόμα και τώρα να μην του έχουν δώσει εξιτήριο, μιας και δεν έχουν βρει ακόμα τα αίτια.

«Οι γιατροί δεν ξέρουν ακόμα την αιτία. Μπορεί να προήλθε από πολλά πράγματα. Θα συμβούλευα τους πάντες να μην μαντεύουν και να μην παριστάνουν τους γιατρούς, διότι ακόμα κανείς δεν ξέρει», τόνισε ο γενικός διευθυντής της Ναϊμέγκεν, Βίλκο Φαν Σχάικ.
 
Τα Μέσα της Ολλανδίας  προσπάθησαν να συσχετίσουν έναν πόνο που αισθάνθηκε ο Μπαστ Ντοστ τον αριστερό του ώμο και στο αριστερό χέρι, με την κατάρρευση, υποθέτοντας ότι μπορεί να ήταν προάγγελος καρδιακών ενοχλήσεων, όμως τελικά αυτό ήταν από σύγκρουση με τον Μάρτινς Ίντι.
 
 
Ο Μπας Ντοστ, λίγες ώρες μετά την σοκαριστική «κατάρρευσή» του στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του αγώνα Αλκμάαρ-Ναϊμένγκεν για την Eredivisie, έκανε μία καθησυχαστική, προσωπική δήλωση τονίζοντας πως είναι σε καλά χέρια και πως περιμένει να δει μέσω των εξετάσεων ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.
 

Αναλυτικά το μήνυμα του διεθνούς Ολλανδού επιθετικού:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη της Ναϊμένγκεν και φίλοι του ποδοσφαίρου,

Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο ιατρικό τιμ και τους γιατρούς της Άλκμααρ, όπως και τους ανθρώπους στο νοσοκομείο Northwest, που έδρασαν γρήγορα και σωστά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους παίκτες της Άλκμααρ που με περιτριγύρισαν με τη ζεστή ασπίδα τους.

Καταλαβαίνω ότι έρχεται στήριξη απ’ την πατρίδα μου, αλλά και άλλα μέρη, η οποία με συγκινεί. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι κάποιες φορές δύσκολος, αλλά τώρα παρατήρησα πώς μπορούμε να γίνουμε άνθρωποι.

Όταν έφυγα από το γήπεδο άκουσα χειροκροτήματα από τον καθένα στο στάδιο, το οποίο με χαροποίησε. Θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία και να ευχαριστήσω αυτούς που συμπάσχουν με μένα και την οικογένειά μου. Εκτιμούμε αυτή την στήριξη.

Τώρα βρίσκομαι σε επικοινωνία με τους συμπαίκτες μου και το staff. Θα ήθελα να τους πω ότι είμαι καλά υπό αυτές τις συνθήκες και ότι είμαι σε καλά χέρια.

Τις επόμενες μέρες, οι εξετάσεις θα αποκαλύψουν αυτό που μου συνέβη χθες. Για την ώρα είναι σημαντικό να αναρρώσω ήρεμα και να βρω ένα μέρος γι' αυτό μαζί με την οικογένειά μου.

Για τους παίκτες και το staff, ελπίζω η ομαδική απόδοση που πετύχαμε χθες να συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια. Θα ήθελα να ζητήσω απ' όλους στη Ναϊμέχεν να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, χθες ήταν δύσκολη μέρα για τους παίκτες και το staff επίσης.

Η στήριξή σας θα τους φανεί χρήσιμη. Θα ακούσω από εσάς ξανά σύντομα και θα ήθελα να επαναλάβω: Ευχαριστώ για τη στήριξη.

Τα λέμε σύντομα! Μπας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 40 σελίδες το σκεπτικό της απόφασης για την "βλάβη" του Χουάνκαρ - Η φράση που "τιμώρησε" τον Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags