Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τρελαμένος" με την εικόνα του ΠΑΟΚ παλαίμαχος παίκτης - "Απογοητευτικός, δεν μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα"
| 2023-10-31 21:59:00

"Τρελαμένος" με την εικόνα του ΠΑΟΚ παλαίμαχος παίκτης - "Απογοητευτικός, δεν μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα"

Sportdog Team
"Τρελαμένος" με την εικόνα του ΠΑΟΚ παλαίμαχος παίκτης - "Απογοητευτικός, δεν μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά, όπου και αναφέρθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι κόντρα στην Ένωση.

Βασίλης Βασιλάκος: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μιλώντας για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δύο ομάδες τις φανέλες των οποίων είχε φορέσει στη καριέρα του, ενώ στάθηκε στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και τη βελτιωμένη εικόνα που μπορεί αυτή να παρουσιάσει με την πάροδο του χρόνου.

«Τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν και την ΑΕΚ δεν διαφέρουν πολύ, το πρόσωπο της ομάδας ήταν το ίδιο. Απλά ίσως ήταν πιο ξεκούραστοι οι παίκτες στο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Μέχρι τώρα, από τα παιχνίδια που έπαιξε ο ΠΑΟΚ, το πιο δύσκολο παιχνίδι ήταν αυτό κόντρα στην ΑΕΚ.

Δεν κάναμε καλή διαχείριση και μείναμε στο ότι η ΑΕΚ είχε ελλείψεις. Δυστυχώς δεν είναι ακόμα αυτή η ομάδα που θα είναι τον Ιανουάριο, που όλοι οι παίκτες θα έχουν αφομοιώσει το πλάνο του προπονητή. Μακάρι να αλλάξει αυτή η εικόνα μέχρι τη Κυριακή, όμως το θεωρώ δύσκολο να αλλάξει. Απογοητευτική η χθεσινή εικόνα».

Παράλληλα, πρόβλεψε πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό προφίλ με τη πάροδο του χρόνου: «Τον Ιανουάριο θα κατασταλάξει και ο προπονητής, σε ποια ομάδα θα βασίζεται και θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε Ευρώπη και Ελλάδα. Τότε θα είναι και λιγότερα τα παιχνίδια. Είναι μια ομάδα που περιμένει να παίξει το καλό ποδόσφαιρο.

Τώρα, η άμυνα προβληματική και θεωρώ ότι ναι μεν ζητάμε όλοι ένα σέντερ φορ με γκολ, αλλά η ομάδα σκοράρει. Ίσως αργότερα να τον χρειάζεται. Αλλά στα εύκολα παιχνίδια που έχει παίξει ως τώρα, η ομάδα σκοράρει.»

Τέλος, για το αν ο Δικέφαλος του Βορρά καταφέρει να μείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού: «Πάει για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ; Είναι δίκοπο μαχαίρι αυτό. Πρέπει να πηγαίνει πάντα για πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να είμαστε και προσγειωμένοι. Αυτή η ομάδα που έπαιξε χθες δεν έδειξε ότι μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα. Η ομάδα που θα φτιαχτεί τον Ιανουάριο μπορεί να έχει μέλλον και να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα στο μέλλον», είπε ο Βασίλης Βασιλάκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags