Facebook Pixel Μπαστ Ντοστ: Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ντοστ! Αυτό το πρόβλημα βρήκαν οι γιατροί μετά την κατάρρευσή του
| 2023-11-02 20:18:00

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ντοστ! Αυτό το πρόβλημα βρήκαν οι γιατροί μετά την κατάρρευσή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Σόκαρε τους πάντες ο Ολλανδός επιθετικός που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Άλκμααρ με την Ναϊμέγκεν, με τους γιατρούς μετά από εξετάσεις να βρίσκουν το πρόβλημα που είχε.

Μπαστ Ντοστ: Σε μια φλεγμονή σε καρδιακό μυ οφείλεται η κατάρρευση του Ολλανδού επιθετικού κατά τη διάρκεια του αγώνα της Άλκμααρ με τη Ναϊμέγκεν, όπως έκαναν γνωστό οι γιατροί, κάτι που τον αναγκάζει να σταματήσει προσωρινά το ποδόσφαιρο.

«Οι πρόσφατες εξετάσεις που έκαναν έδειξα ότι έχω μυοκαρδίτιτδα. Από εδώ και στο εξής θα κάνω ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο και θα αφιερώσω ακόμα περισσότερο χρόνο στην οικογένεια μου. Υπάρχουν πολλοί λόγοι ένας μυς της καρδιάς μπορεί να πάθει φλεγμονή και οι συνέπειες μπορεί να είναι εξαιρετικά σοβαρές.

Είμαι χαρούμενος που επανήλθα στο γήπεδο. Είμαι απίστευτα ευγνώμων στους γιατρούς της ΑΖ και της Ναϊμέγκεν για τις προσπάθειες που έκαναν», είπε ο Μπαστ Ντοστ με τον 35χρονο να ξεκαθαρίζει ότι η  μυοκαρδίτιδα που εμφάνισε δεν έχει να κάνει με παρενέργειες εμβολιασμών, ενώ τόνισε ότι θα εστιάσει στην αποθεραπεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή πλάνου από Αλμέιδα, μεταγραφή από Ευρώπη η ΑΕΚ - Βρέθηκε ο... εκλεκτός, έρχεται άμεσα στα Σπάτα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags