Facebook Pixel Σήκωσε το Libertadores με Φλουμινένσε και δάκρυσε ο Μαρσέλο - Tελικός με γκολάρες, ξύλο και αποβολές! (Vid)
| 2023-11-05 00:45:00

Σήκωσε το Libertadores με Φλουμινένσε και δάκρυσε ο Μαρσέλο - Tελικός με γκολάρες, ξύλο και αποβολές! (Vid)

Sportdog Team
Σήκωσε το Libertadores με Φλουμινένσε και δάκρυσε ο Μαρσέλο - Tελικός με γκολάρες, ξύλο και αποβολές! (Vid)

Η Φλουμινένσε κατέκτησε το Copa Libertadores για πρώτη φορά στην ιστορία της, επικρατώντας της Μπόκα Τζούνιορς με 2-1 στο Μαρακανά!

Copa Libertadores: Η Φλουμινένσε του Μαρσέλο νίκησε με 2-1 τη Μπόκα Τζούνιορς του Καβάνι στην παράταση και είναι πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής για πρώτη φορά!

Στον συναρπαστικό τελικό του Μαρακανά, παίζοντας ουσιαστικά εντός έδρας η "Φλου" χρειάστηκε την παράταση για να λυγίσει τους Αργεντίνους της Μπόκα χάρη σε φανταστικό γκολ του Κένεντι στο 99'.

Η Φλουμινένσε είχε προηγηθεί στο 36' με τον Κάνο, αλλά η Μπόκα έστειλε τον τελικό στην παράταση χάρη σε τρομερό γκολ του Αντβίνκουλα στο 72'. Στο εξτρα ημίωρο, δεν είδαμε ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό θέαμα, αλλά αρκετό... ξύλο! Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, αφού στο 99' αποβλήθηκε για τη Φλουμινένσε ο Κένεντι με δεύτερη κίτρινη κάρτα εξαιτίας του πανηγυρισμού του μετά το γκολ που πέτυχε, ενώ στο 105+7 είδε απευθείας κόκκινη ο Φάμπρα της Μπόκα επειδή χαστούκισε αντίπαλο.

 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags