Facebook Pixel Sportdog.gr | Ένοπλοι προσπάθησαν να απαγάγουν τη νεογέννητη κόρη του Νεϊμάρ και τη σύντροφό του: Το μήνυμα του
| 2023-11-08 11:38:00

Ένοπλοι προσπάθησαν να απαγάγουν τη νεογέννητη κόρη του Νεϊμάρ και τη σύντροφό του: Το μήνυμα του

Sportdog Team
Ένοπλοι προσπάθησαν να απαγάγουν τη νεογέννητη κόρη του Νεϊμάρ και τη σύντροφό του: Το μήνυμα του

Όλα συνέβησαν στο Σάο Πάολο. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι με τη βοήθεια ενός υπόπτου που είναι ήδη υπό κράτηση.

 

Στιγμές αγωνίας έζησε ο Νεϊμάρ με την απόπειρα απαγωγής της νεογέννητης κόρης του Μάβι, αλλά και της συντρόφου του Μπρούνα Μπιανκάρντι. Όλα συνέβησαν την Τρίτη στην περιοχή του Σάο Πάολο .

Το περιστατικό καταγράφηκε στην αστυνομική περιφέρεια και ένας από τους δράστες έχει ήδη συλληφθεί ως ύποπτος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου στη Βραζιλία, οι εγκληματίες άφησαν δεμένους τους γονείς της Βραζιλιάνας «influencer» για να κλέψουν τσάντες, ρολόγια και κοσμήματα.

Η Δημοτική Πολιτική Φρουρά θεωρούν ότι οι δράστες μπήκαν στο σπίτι με τη βοήθεια του κρατούμενου υπόπτου και αναζητούσαν την Μπρούνα και τη Μάβι, που δεν βρίσκονταν στην κατοικία, με σκοπό να τις απαγάγουν.

Οι γείτονες ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την αστυνομία για την κίνηση στο σπίτι και έτσι περικύκλωσαν την ιδιοκτησία για να συλλάβουν έναν από τους εγκληματίες.

Η Μπρούνα δημοσίευσε ένα μήνυμα για να καθησυχάσει τους φίλους και την οικογένεια και επιβεβαίωσε την επίθεση: «Δόξα τω Θεώ όλα είναι καλά και τα υλικά πράγματα ανακτώνται» ενώ ο Νεϊμάρ μοιράστηκε επίσης ένα μήνυμα: «Δόξα τω Θεώ όλοι είναι καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags