Facebook Pixel Ιταλία: Απίστευτη εξέλιξη! Αναλαμβάνει ομάδα... έκπληξη στην Ιταλία ο Φάμπρεγκας (ΦΩΤΟ)
| 2023-11-13 17:47:00

Απίστευτη εξέλιξη! Αναλαμβάνει ομάδα... έκπληξη στην Ιταλία ο Φάμπρεγκας (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη! Αναλαμβάνει ομάδα... έκπληξη στην Ιταλία ο Φάμπρεγκας (ΦΩΤΟ)

Νέα δεδομένα στην καριέρα του Ισπανού πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή μιας και όπως έγινε γνωστό αναλαμβάνει ομάδα της γειτονικής χώρας.

Κόμο: H Κόμο, ομάδα  της ιταλικής της Serie B, ανακοίνωσε ότι πρώην μέσος της  εθνικής Ισπανίας Σεσκ Φάμπρεγας θα αναλάβει προσωρινά προπονητής της ομάδας μετά την αποχώρηση του Μορένο Λόνγκο.

«Χώρισαν οι δρόμοι  της Κόμο 1907 και  του Μορένο Λόνγκο. Η αναζήτηση νέου προπονητή ξεκινά άμεσα, με τον Σεσκ Φάμπρεγας και το προπονητικό επιτελείο να αναλαμβάνουν προσωρινά καθήκοντα.

Μετά από αρκετούς μήνες στρατηγικού σχεδιασμού, το διοικητικό συμβούλιο της Κόμο 1907 αποφάσισε ότι η δυναμική αλλαγή ήταν προς το συμφέρον του συλλόγου. Ο Λόνγκο εντάχθηκε στην Κόμο τον Σεπτέμβριο του 2022 και βοήθησε την ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό, τερματίζοντας στη 13η θέση την περασμένη σεζόν. Ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος αυτή τη στιγμή προπονεί την ομάδα νέων της Κόμο  1907, θα κάνει την πρώτη του προπόνηση το πρωί της Τετάρτης» ανέφερε η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

Η δουλειά αυτή θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο στο ανώτερο επίπεδο ως προπονητής για τον 36χρονο πρώην παίκτη της Άρσεναλ, της Μπαρτσελόνα και της Τσέλσι, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση τον Ιούλιο.

Ο Φάμπρεγας έπαιξε 17 παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με την Κόμο την περασμένη σεζόν πριν αποσυρθεί και αναλάβει το ρόλο του προπονητή της ομάδας νέων του συλλόγου. Η Κόμο είναι έκτη στη βαθμολογία και θα αντιμετωπίσει τη Φεραλπισάλο εντός έδρας στις 25 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη ΣΟΚ με τη δολοφονία Κατσούρη! DNA Έλληνα σεσημασμένου οπαδού της ΑΕΚ σε μαχαίρι με αίμα (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags