Facebook Pixel Μπόκα Τζούνιορς: Θα τρελαθεί το... σύμπαν! Ο Ρικέλμε υποψήφιος για την προεδρία της Μπόκα Τζούνιορς (ΦΩΤΟ)
| 2023-11-15 14:32:00

Θα τρελαθεί το... σύμπαν! Ο Ρικέλμε υποψήφιος για την προεδρία της Μπόκα Τζούνιορς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Θα τρελαθεί το... σύμπαν! Ο Ρικέλμε υποψήφιος για την προεδρία της Μπόκα Τζούνιορς (ΦΩΤΟ)

Νέα δεδομένα στην ομάδα από τη Αργεντινή μιας και όπως έγινε γνωστό ο θρύλος του συλλόγου αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου, για τις εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τις 2 Δεκεμβρίου.

Μπόκα Τζούνιορς: Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της ομάδας από την Αργεντινή, που είναι προγραμματισμένες για τις 2 Δεκεμβρίου, όμως ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε αποφάσισε να βάλει... φωτιά στη διαδικασία θέτοντας υποψηφιότητα και αυτός, έχοντας αντιπάλους τον νυν αντιπρόεδρο Σενεσίες, που θα έχει μαζί τον νυν πρόεδρο Χόρχε Αμόρ Αμεάλ.

Αντίπαλοί τους στην εκλογική «μάχη» θα είναι ο επίσης υποψήφιος για την προεδρία της Μπόκα, Αντρές Ιμπαρά, ο οποίος θα βρεθεί στα ψηφοδέλτια με υποψήφιο αντιπρόεδρο τον Μαουρίσιο Μάκρι, με τον τελευταίο να είναι το... βαρύ όνομα, καθώς είχε διατελέσει πρόεδρος στη χρυσή εποχή της Μπόκα Τζούνιορς, που είχε κατακτήσει τα... πάντα, δηλαδή από το 1995 μέχρι το 2007, ενώ το 2015 εξελέγη πρόεδρος της Αργεντινής, με το κόμμα Juntos por el cambio.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόλις έσκασε: Τέλος από τον πάγκο σουπερλιγκάτης ομάδας γνωστός προπονητής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags