Η Εθνική Βραζιλίας δεν μπορούσε να αντέξει άλλη μια αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-17 που διεξάγεται στην Ινδονησία, καθώς έχασε στην πρεμιέρα από το Ιράν και ξέσπασε πάνω στη Νέα Καληδονία νικώντας με 9-0. Ο κορυφαίος για τη Σελεσάο ήταν ο Εστεβάο με ένα γκολ και τρεις ασίστ που είναι πιο γνωστός ως Μεσίνιο.

Έχει ξεπεράσει τον Νεϊμάρ

Ο Εστεβάο Γουίλιαν γεννήθηκε στη Φράνκα της Βραζιλίας στις 24 Απριλίου 2007 και ξεκίνησε να μαθαίνει ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Κρουζέιρο δέκα χρόνια αργότερα (2017). Χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Μεσίνιο ως φόρο τιμής στον Λιονέλ Μέσι, λόγω των ομοιοτήτων στο στυλ παιχνιδιού τους.

Ο 16χρονος έχει καταφέρει να ακούγεται το όνομά του και στην Ευρώπη και ήδη έχει ξεπεράσει τον Νεϊμάρ. Ο Εστεβάο το 2018 έγινε ο νεότερος Βραζιλιάνος αθλητής ποδοσφαίρου που υπέγραψε με την Nike, ξεπερνώντας τον Νεϊμάρ, που υπέγραψε στα 13 και τον Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος υπέγραψε στα 11 του.

Όνειρό του η Μπαρτσελόνα

Από τον Μάιο του 2021 είναι στην Παλμέιρας, αλλά δεν φαίνεται πως θα παραμείνει για πολύ ακόμα στη Βραζιλία με το όνειρό του να βρίσκεται στην Ισπανία,

«Το μεγαλύτερο όνειρό μου; Να παίξω στη Μπαρτσελόνα, που είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Γεννήθηκα βλέποντας τον Νεϊμάρ, τον Μέσι και τον Λουίς Σουάρες να παίζουν για την Μπαρτσελόνα και αυτό είναι το όνειρο που έχω. Βλέπω σχεδόν κάθε αγώνα της Μπάρτσα, είμαι οπαδός του συλλόγου. Έχω μεγάλο θαυμασμό για τους παίκτες που παίζουν εκεί και ελπίζω να είμαι και εκεί», είχε πει.