Facebook Pixel Προκριματικά Euro 2024: Απίστευτος Λουκάκου υπέγραψε με 4 γκολ την πρωτιά του Βελγίου - Νίκη γοήτρου για Σουηδία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-11-19 21:21:00

Απίστευτος Λουκάκου υπέγραψε με 4 γκολ την πρωτιά του Βελγίου - Νίκη γοήτρου για Σουηδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Με τον Ρομέλου Λουκάκου σε... δαιμονιώδη φόρμα, το Βέλγιο διέλυσε με 5-0 το Αζερμπάϊτζάν και στο φινάλε των προκριματικών του EURO 2024 κατέλαβε την πρώτη θέση του 6ου ομίλου, αφήνοντας στη δεύτερη την Αυστρία.

Προκριματικά Euro 2024: Με τον Ρομέλου Λουκάκου σε... δαιμονιώδη φόρμα, το Βέλγιο διέλυσε με 5-0 το Αζερμπάϊτζάν και στο φινάλε των προκριματικών του EURO 2024 κατέλαβε την πρώτη θέση του 6ου ομίλου, αφήνοντας στη δεύτερη την Αυστρία.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ολοκλήρωσαν τους προκριματικούς χωρίς ήττα, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ στις τάξεις τους είχαν και τον πρώτο σκόρερ του τουρνουά με 14 τέρματα. Ο στράικερ της Ρόμα, Ρομέλου Λουκάκου πέτυχε «καρέ» στο σημερινό ματς με το Αζερμπαϊτζάν σκοράροντας και τα τέσσερα τέρματα στο πρώτο μέρος και οδηγώντας την ομάδα του σε μία άνετη νίκη.

Πλέον, οι Αζέροι ελπίζουν σε νίκη του Καζακστάν τη Δευτέρα (20/11) επί της Σλοβενίας, ούτως ώστε οι Κοζάκοι να προκριθούν απευθείας στην τελική φάση της διοργάνωσης και με τη σειρά τους την θέση του Καζακστάν στα πλέι οφ του Nations League τον προσεχή Μάρτιο (εφόσον συμβεί αυτό δεν αποκλείεται να βρεθούν και στο δρόμο της Εθνικής Ελλάδας, αλλά μόνο στον τελικό πρόκρισης).

Νίκη γοήτρου επί της Εσθονίας πέτυχε η Σουηδία στη Στοκχόλμη, με 2-0, χάρις στα γκολ των Κλάεσον και Φόρσμπεργκ. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 7 ήττες και μόνο μία ισοπαλία σε 8 αγώνες, ενώ οι Σκανδιναβοί «αποχαιρέτησαν» τους προκριματικούς με 3 νίκες, μία ισοπαλία και 4 ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε επενδυτή ο Καρυπίδης - Μεταγραφές, αθλητικό κέντρο, ξενοδοχείο - Ριχνει χρήμα γνωστός πρόεδρος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags