Facebook Pixel Χρήστος Τζόλης: Τρομερές ατάκες για Τζόλη: "Δεν μπορεί να αντιγράψει τον γρήγορο... Σανέ - Παρακολουθεί Ρόμπεν"
| 2023-11-24 12:47:00

Τρομερές ατάκες για Τζόλη: "Δεν μπορεί να αντιγράψει τον γρήγορο... Σανέ - Παρακολουθεί Ρόμπεν"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες για Τζόλη: "Δεν μπορεί να αντιγράψει τον γρήγορο... Σανέ - Παρακολουθεί Ρόμπεν"

Διαπρέπει με την φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ στη Γερμανία ο διεθνής επιθετικός.

Ο Δημήτρης Δημουλάς, δημοσιογράφος στη Γερμανία, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την συνέντευξη που έδωσε ο Χρήστος Τζόλης σε γερμανικό περιοδικό. 

«Είχε συνέντευξη του Χρήστου Τζόλη και ανέφερε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Φορτούνα και θέλει να αντιγράψει την κίνηση που έκανε ο Ρόμπεν που ξεκινούσε από την πτέρυγα και ολοκλήρωνε την φάση. Στόχος του παραμένει να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα.

Ρωτάει τον Τζόλη ποιους παίκτες έχει ως προτυπα και αυτός απάντησε πως παρακολουθεί την κίνηση του Άριεν Ρομπέν και πώς του αρέσει. Ο Τζόλης βέβαια την κάνει με το δεξί, ενώ ο Ρόμπεν την έκανε με το αριστερό και θέλει να την τελειοποιήσει. Είπε ότι τον αρέσει και ο Σανέ της Μπάγερν αλλά δεν μπορεί να τον αντιγράψει γιατί τα κόλπα του τα κάνει γρήγορα.

Για την Άϊντραχτ ο Τραπ έχει ένα μεγάλο δημοσίευμα μετά την ήττα της Γερμανίας από την Αυστρία και την κριτική που δέχθηκε ο προπονητής. Υπήρξε μία σκηνή στον αγώνα με τον Νάγκελσμαν να προτρέπει τον Τραπ να κάνει θέατρο, ότι τραυματίστηκε για να κερδίσει χρόνο και να δει ποιες αλλαγές θα κάνει. Και αναρωτιέται η Bild πόσο χαμηλά έχουμε πέσει...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγάλο λάθος στον ΠΑΟΚ με τον Μάρκο Αντόνιο - Γλιτώνει 6 εκατ. ο Σαββίδης - Ήρθε τραυματίας στην Τούμπα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags