Facebook Pixel Ντάνιελ Σούντγκρεν: Η απάντηση του Σούντγκρεν για το πανό που δεν κράτησε για την απελευθέρωση ομήρων από την Χαμάς
| 2023-11-27 11:53:00

Η απάντηση του Σούντγκρεν για το πανό που δεν κράτησε για την απελευθέρωση ομήρων από την Χαμάς

Sportdog Team
Η απάντηση του Σούντγκρεν για το πανό που δεν κράτησε για την απελευθέρωση ομήρων από την Χαμάς

Ο Σουηδός μπακ απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν επειδή δεν κράτησε πανό για την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων από την Χαμάς.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν βρέθηκε στο "μάτι του κυκλώνα" μετά την άρνησή του να κρατήσει πανό για την απελευθέρωση Ισραηλινών ομήρων από την Χαμάς, πριν από αγώνα της Μακάμπι Χάιφα.

Οι Πιερό, Κορνό, Σεκ και Τσέρι φάνηκαν επίσης να μην κρατούν το πανό, με τη Μακάμπι από πλευράς της να προστατεύει τους παίκτες της, τονίζοντας ότι δεν κατάλαβαν τι έγραφε το πανό, το οποίο ήταν γραμμένο στα αγγλικά.

Ο πρώην μπακ του Άρη έδωσε και ο ίδιος εξηγήσεις μέσα από ανάρτηση στα social media.

«Μια στιγμή παρεξήγησης προκάλεσε μεγάλη ζημιά. Το θέμα είναι πως επέστρεψα στο Ισραήλ για να αγωνιστώ εδώ, γιατί αγαπώ την ομάδα μου. Δεν ξέραμε τίποτα για το μήνυμα, προσωπικά αυτό που επιθυμώ είναι η ειρήνη. Εύχομαι όλα αυτά να τελειώσουν γρήγορα και να επιστρέψουν οι όμηροι στις οικογένειές τους. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που επικεντρώνονται στην αγάπη. Σας αγαπώ κι εγώ και είμαι βέβαιος πως μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ειρήνη και αγάπη!», ανέφερε ο άσος της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eίναι τρελός ο πρόεδρος! Στα αποδυτήρια του Άρη ο Καρυπίδης - Υπόσχεση για έξτρα πριμ μετά τη νίκη με ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags