Facebook Pixel Ολλανδία: Επέστρεψε στις νίκες ο Άγιαξ - Σπουδαίο διπλό κόντρα στη Ναϊμέγκεν - Νίκη... τίτλου για PSV με Φέγενορντ (vid)
| 2023-12-03 19:55:00

Επέστρεψε στις νίκες ο Άγιαξ - Σπουδαίο διπλό κόντρα στη Ναϊμέγκεν - Νίκη... τίτλου για PSV με Φέγενορντ (vid)

Επέστρεψε στις νίκες ο Άγιαξ - Σπουδαίο διπλό κόντρα στη Ναϊμέγκεν - Νίκη... τίτλου για PSV με Φέγενορντ (vid)

Ο Αγιαξ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Ναϊμέγκεν και να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 2-1, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ολλανδία: Ο Αγιαξ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Ναϊμέγκεν και να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 2-1, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

O τελευταίος αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, στο ματς του Αμστερνταμ (14/12) θα κριθεί ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει στο Conference League, πήρε τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Χλίνσον (57') και Μπόρζες (88'), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 90ο λεπτό με τον Ταβσάν.

Η ομάδα του Τζον Φαντ' Σχιπ αγωνίστηκε με τους: Ραμάι, Μάρτα, Χάτο, Ρεντς, Γκαεϊ (46' Σούταλο), Τέιλορ, Ταχίροβιτς, Μπέργκβάιν (86' Μπόρζες), Χλίνσον, Μπέργκουϊς, Μπρόμπεϊ (66' Ακπομ). Στο μεταξύ η Τβέντε νίκησε στην έδρα των Γκόου Αχεντ Ιγκλς με 3-1 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Νωρίτερα, η Αϊντχόφεν νίκησε στο ντέρμπι κορυφής μέσα στην έδρα της Φέγενορντ, το «Ντε Κάιπ», με 2-1 κι έκανε άλμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, καθώς διεύρυνε τη διαφορά από την περυσινή πρωταθλήτρια στους 10 βαθμούς. 

Οι φιλοξενούμενοι, μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς συγκινήσεις, μπήκαν δυνατά στην επανάληψη κι έφτασαν στη νίκη τίτλου μέσα σ' ένα τρίλεπτο με τα τα γκολ των Σαϊμπαρί (65΄) και Μποσκάλι (68΄). Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Χιμένες στο τελικό 2-1 στο 81ο λεπτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags