Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βόμβα" από τη Μπάτσκα Τόπολα - Δεν παίζει με Ολυμπιακό αν δεν μπουν οι οπαδοί της στο Καραϊσκάκη!
| 2023-12-12 22:16:00

"Βόμβα" από τη Μπάτσκα Τόπολα - Δεν παίζει με Ολυμπιακό αν δεν μπουν οι οπαδοί της στο Καραϊσκάκη!

Sportdog Team
"Βόμβα" από τη Μπάτσκα Τόπολα - Δεν παίζει με Ολυμπιακό αν δεν μπουν οι οπαδοί της στο Καραϊσκάκη!

Στον... αέρα η αναμέτρηση του Ολυμπιακού, αφού οι Σέρβοι αντιδρούν στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για διεξαγωγή της αναμέτρησης κεκλεισμένων των θυρών!

Η Μπάτσκα Τόπολα φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στην UEFA ότι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό εάν δεν επιτραπεί η είσοδος των οπαδών της στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"!

Αυτό αναφέρουν εδώ και λίγη ώρα τοπικά ΜΜΕ, τονίζοντας μάλιστα ότι η σερβική ομάδα έχει γνωστοποιήσει επισήμως τις προθέσεις της στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία με σχετική επιστολή.

Συγκεκριμένα αυτό που υποστηρίζει η Μπάτσκα σύμφωνα με το "Mozzart", είναι ότι έχουν δοθεί περίπου 100 χιλιάδες ευρώ για τα ταξιδιωτικά εισιτήρια αλλά και τη διαμονή των περίπου 130 οπαδών της, ενώ τονίζει ότι σε άλλα αθλήματα στην Ελλάδα θα υπάρχουν κανονικά οπαδοί.

Θυμίζουμε πως η ελληνική κυβέρνηση πήρε την απόφαση για διεξαγωγή της αναμέτρησης (14/12, 22:00) κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο των μέτρων για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ούτε ο Ολυμπιακός ούτε καμία ομάδα στην Ελλάδα έχει τέτοιο φορ - Επιπέδου Ch. League - Κόστισε 23 εκατ."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags