Facebook Pixel Λιγκ Καπ: Στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ για Τσέλσι - Πέταξε εκτός στα πέναλτι τη Νιούκαστλ - Πρόκριση και για Φούλαμ (vid)
| 2023-12-20 00:38:00

Στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ για Τσέλσι - Πέταξε εκτός στα πέναλτι τη Νιούκαστλ - Πρόκριση και για Φούλαμ (vid)

Sportdog Team
Στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ για Τσέλσι - Πέταξε εκτός στα πέναλτι τη Νιούκαστλ - Πρόκριση και για Φούλαμ (vid)

Ο Μούντρικ ήταν αυτός που έδωσε το φιλί της... ζωής στους Μπλε ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον ματς με τη Νιούκαστλ, με το σύνολο του Ποκετίνο να μένει ψύχραιμο και να παίρνει τελικά την πρόκριση με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι. Την ίδια στιγμή Φούλαμ και Έβερτον έμειναν και αυτές στο 1-1, μετά από 90 λεπτά, με τους γηπεδούχους όμως να καταφέρνουν και αυτοί να περάσουν στους 4 του Λιγκ Καπ επικρατώντας με 7-6 στα πέναλτι.

Λιγκ Καπ: Η Τσέλσι έφτασε μερικά δευτερόλεπτα μακριά από τον αποκλεισμό όμως ο Μικάιλο Μούντρικ, έσωσε την ομάδα του Ποκετίνο που προκρίθηκε στα πέναλτι επί της Νιουκάστλ.

Στο 16ο λεπτό ο Γουίλσον άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας νίκησε τον Πέτροβιτς για το 0-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Έντι Χάου έριξε στο ματς τον αρχηγό του Κίραν Τρίπιερ, που αποδείχθηκε μοιραίος. Συγκεκριμένα ο Άγγλος διεθνής μπακ έκανε τραγικό λάθος στο 92ο λεπτό και ο Μούντρικ βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει και να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι.

Έκει ο Τρίπιερ ήταν αυτός που έχασε ένα από τα δύο πέναλτι της Νιουκάστλ (το δεύτερο ο Ρίτσι), ώστε η Τσέλσι να πάρει την πρόκριση με 4-2 για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Στα άλλα παιχνίδια που έγιναν εκείνη την ώρα, η Φούλαμ μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας πήρε την πρόκριση με 7-6 στα πέναλτι επί της Έβερτον στο Goodison Park, ενώ η Μίντλεσμπρο πέρασε με τριάρα από την έδρα της Πορτ Βέιλ.

Πηγή: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags