Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέος συναγερμός με Κωνσταντέλια - Ρεπορτάζ... φωτιά για ενδιαφέρον από ομάδα... έκπληξη
| 2023-12-21 20:54:00

Νέος συναγερμός με Κωνσταντέλια - Ρεπορτάζ... φωτιά για ενδιαφέρον από ομάδα... έκπληξη

Sportdog Team
Νέος συναγερμός με Κωνσταντέλια - Ρεπορτάζ... φωτιά για ενδιαφέρον από ομάδα... έκπληξη

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό σχετικά με τους συλλόγους που έχουν στο στόχαστρό τους τον νεαρό ποδοσφαιριστή, με ένα τελευταίο να προκαλεί σίγουρα έκπληξη.

ΠΑΟΚ: Με τον Γιάννη Κωνσταντέλια ασχολούνται και πάλι τα τουρκικά ΜΜΕ. Τα οποία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι και άλλων μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ειναι αποφάσισαν να κάνει κίνηση για τον νεαρό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα η τουρκική ιστοσελίδα Takvim στο ρεπορτάζ της Γαλατασαράι αναφέρεται στα κατορθώματα του «Ντέλια» φέτος και προσθέτει πως έχει ασχοληθεί ενδελεχώς με την περίπτωση του, αφού είναι αυτή η σεζον της καθιέρωσης του τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνορων.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κωνσταντέλιας πρόκειται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, σε ένα σενάριο που αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας και πως η τουρκική ομάδα έχει χτυπήσει την πόρτα του Δικεφάλου για αυτον χωρίς αποτέλεσμα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα δικαιωθεί ο Ολυμπιακός στο CAS", άνω-κάτω το πρωτάθλημα - Στην κορυφή και με μεταγραφές στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags