Facebook Pixel Η ’’λυσσασμένη’’ Τσέλσι έριξε 6αρα στην Μίντλεσμπρο και έκλεισε θέση στον τελικό του League Cup! (Vid)
| 2024-01-23 23:58:00

Η ’’λυσσασμένη’’ Τσέλσι έριξε 6αρα στην Μίντλεσμπρο και έκλεισε θέση στον τελικό του League Cup! (Vid)

Sportdog Team
Η ’’λυσσασμένη’’ Τσέλσι έριξε 6αρα στην Μίντλεσμπρο και έκλεισε θέση στον τελικό του League Cup! (Vid)

Ηχηρή επικράτηση των ''μπλε'' και πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Μίντλεσμπρο μπορεί να έκανε όνειρα για τελικό μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα, όμως η Τσέλσι την διέλυσε και επικράτησε με 6-1 κλείνοντας θέση για τον τελικό του Γουέμπλει!

Το αυτογκόλ του Χόσον ήταν αυτό που έφερε σε ισορροπία τις δύο ομάδες, με τον Φερνάντες να σημειώνει το 2-0 και να δίνει αέρα πρόκρισης στην ομάδα του στο 29’. Ο Ντισασί έκανε το 3-0 επτά λεπτά αργότερα, ενώ ο Πάλμερ έγραψε το 4-0 στο 42ο λεπτό του ματς.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έβαλε κι άλλα γκολ με τους Πάλμερ (77’) και Μαντουέκε (81’) να κάνουν το 6-0, ενώ η Μπόρο μείωσε με τον Ρότζερς στο 88' για το τελικό 6-1!

Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει στον τελικό της 25ης Φεβρουαρίου μία εκ των Λίβερπουλ ή Φούλαμ, με τους κόκκινους να έχουν νικήσει 2-1 εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι.

ΤΣΕΛΣΙ: Πέτροβιτς, Κόλγουιλ, Τιάγκο Σίλβα, Ντισασί, Τσίλγουελ (65' Γκίλκριστ), Φερνάντες, Καϊσέδο (72' Τσουκουεμέκα), Στέρλινγκ (85' Κάστλνταϊν), Πάλμερ, Μούντρικ (46' Μαντουέκε), Μπρόγια (65' Γκάλαχερ)

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Γκλόβερ, Φαν ντεν Μπεργκ, Κλαρκ, Φράι, Ένγκελ, Χάουσον (71' Ο'Μπράιεν), Μπαρλασέρ, Χάκνεϊ, Ρότζερς, Κρουκς (89' Γκίλμπερτ), Φορς (46' Ντίκστιλ)

Τα στιγμιότυπα του ματς:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags