Facebook Pixel Κύπελλο Κύπρου: Χάος στην Κύπρο! Δεν ξεκίνησε το ντέρμπι ΑΕΛ - Απόλλων Λεμεσού - Επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου (vid)
| 2024-01-24 21:46:00

Χάος στην Κύπρο! Δεν ξεκίνησε το ντέρμπι ΑΕΛ - Απόλλων Λεμεσού - Επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου (vid)

Χάος στην Κύπρο! Δεν ξεκίνησε το ντέρμπι ΑΕΛ - Απόλλων Λεμεσού - Επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου (vid)

Συνεχίζονται τα προβλήματα με την οπαδική βία και στην Μεγαλόνησο με επεισόδια να γίνονται πριν το ματς της ΑΕΛ με τον Απόλλων Λεμεσού, κάτι που έκανε το ντέρμπι να μην ξεκινάει ποτέ.

Κύπελλο Κύπρου: Χάος στη Μεγαλόνησο καθώς το ντέρμπι Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λεμεσού να μην ξεκινάει ποτέ, μιας και υπήρχαν πολύ σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων εντός και εκτός του Στάδιο Alphamega.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας τα επεισόδια ξεκίνησαν εκτός γηπέδου με της αστυνομία να χρησιμοποιεί την Αύρα για να ηρεμήσει τα πνεύματα, ενώ λίγο αργότερα χούλιγκαν των δύο ομάδων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι δυνάμεις ασφαλείας.

Μάλιστα τα πράγματα ηρέμησαν στο γήπεδο και άπαντες θεωρούσαν ότι το ματς θα γίνει κανονικά, όμως η αστυνομία ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι, κάτι που σημαίνει ότι η τύχη του παιχνιδιού θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Δείτε όσα έγιναν πριν το ματς για το Κύπελλο Κύπρου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags