Facebook Pixel Χάμες Ροντρίγκες: "Μύλος" στη Βραζιλία με Χάμες
| 2024-02-05 12:08:00

"Μύλος" στη Βραζιλία με Χάμες - "Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα..."

Sportdog Team
"Μύλος" στη Βραζιλία με Χάμες - "Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα..."

Προβλήματα φαίνεται ότι υπάρχουν στην Σάο Πάολο με πρωταγωνιστή τον Κολομβιανό πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και τον προπονητή του να είναι ξεκάθαρος στις δηλώσεις του.

Χάμες Ροντρίγκες: Μπορεί η Σάο Πάολο να κατέκτησε το σούπερ καπ Βραζιλίας, νικώντας στα πέναλτι με 4-2 την Παλμέριας, όμως το γεγονός που τράβηξε την προσοχή ήταν η απουσία του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή από την αποστολή της ομάδας, με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, Κάρλος Μπελμόντε, να δίνει τη δική του απάντηση για το μέλλον του.

ο παίρνουμε εντελώς φυσικά. Ο Χάμες δεν είχε κανένα πρόβλημα από τότε που έφτασε. Προπονείται και εργάζεται. Όμως το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο είναι πιο έντονο και δεν ήξερε πώς να προσαρμοστεί. Είναι παίκτης από άλλο ράφι. Εφόσον δεν παίζει, δεν είναι ικανοποιημένος.

Προφανώς, θα ήθελα να ήταν εδώ. Ζήτησε να μην είναι εκεί και το σεβαστήκαμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να παραμείνει μαζί μας. Το είπα για τον Ντάνιελ Άλβες. Κανείς δεν είναι πάνω από τη Σάο Πάολο. Αν δεν δουλέψει, κάποια στιγμή θα φύγει", είπε ο Μπελμόντε στην Globo Esporte για τον Χάμες Ροντρίγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδικαιολόγητη κίνηση Καρβαλιάλ, πανικοβλήθηκε - Λάθος με Αλεξανδρόπουλο - Τέλος τα... όνειρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags