Facebook Pixel Κάνουν τα πάντα για να είναι παρών ο Μέσι στην Ολυμπιάδα
| 2024-02-13 15:01:00

Κάνουν τα πάντα για να είναι παρών στην Ολυμπιάδα ο Μέσι - Το... φωνάζει πρώην συμπαίκτης του στη Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Κάνουν τα πάντα για να είναι παρών στην Ολυμπιάδα ο Μέσι - Το... φωνάζει πρώην συμπαίκτης του στη Μπαρτσελόνα!

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ θα μπορούσε να είναι ένας από τους τρεις μεγαλύτερους των 25 ετών παίκτες που θα έδινε το παρών στο Παρίσι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους συμπατριώτες του να κάνουν τα πάντα για να τον πείσουν.

Χαβιέ Μασεράνο: Πολύ πιθανή βλέπουν οι Times την συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τον ίδιο να πανηγυρίζει τη νίκη πρόκριση κόντρα στην Βραζιλία δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία της ομάδας Αργεντινής κάτω των Κ23 του Χαβιέ Μασεράνο, που ήταν συμπαίκτες τη Μπαρτσελόνα, αλλά και την Αλμπιλεσελέστε όταν το 2008 κατέκτησε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μάλιστα ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα είναι πλέον τεχνικός της Κ23 της Αργεντινής και σε δηλώσεις του ανέφερε το πόσο θα ήθελε τον Λιονέλ Μέσι στην ομάδα το προσεχές καλοκαίρι: «Όλοι γνωρίζουν ήδη τη σχέση μου με τον Λέο, τη φιλία που έχω», είπε ο Αργεντίνος εκλέκτορας.

«Ένας παίκτης σαν αυτόν έχει τις πόρτες ανοιχτές για να μας συνοδεύσει [στους Ολυμπιακούς Αγώνες], τότε προφανώς θα εξαρτηθεί από αυτόν και τις δεσμεύσεις του. Ελπίζω να έχει την επιθυμία, να μπορεί να είναι εκεί. Πρέπει να δούμε πώς είναι εκείνη τη στιγμή, θα ήταν όνειρο να μπορέσει να παίξει. Αν έρθει ο Μέσι, θα του δώσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού, προφανώς», είπε από πλευράς του ο Τιάγκο Αλμάδα κινούμενος και αυτός σε όσα είπε ο Χαβιέ Μασεράνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ, ο φορ που... απειλεί τον Ολυμπιακό - Ζητάει 3 εκατ. από τον Αλαφούζο ο Παλάσιος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags