Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξηγεί τη χειρονομία του: "Το κάνουμε στην Ευρώπη..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2024-02-28 16:43:00

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξηγεί τη χειρονομία του: "Το κάνουμε στην Ευρώπη..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξηγεί τη χειρονομία του: "Το κάνουμε στην Ευρώπη..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Σαουδική Αραβία χαρακτηρίστηκε «ανήθικο» και κινδυνεύει με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών.

Η χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο προς τους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ μετά το 3-2 της τελευταίας αγωνιστικής έκανε τον γύρο του κόσμου και έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στη Σαουδική Αραβία. Τόσο που η Πειθαρχική Επιτροπή της Middle East League σκέφτεται να του επιβάλει κυρώσεις με δύο παιχνίδια. Γι' αυτό ο Πορτογάλος χρειάστηκε να εξηγήσει τι συνέβη στους αρμόδιους φορείς.

"Σέβομαι όλους τους συλλόγους. Και η χαρά μετά το σουτ εκφράζει δύναμη και νίκη, και δεν είναι ντροπή. Το έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη", ήταν τα λόγια του σταρ της Αλ Νασρ.

Απόφαση σε βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να εκδώσει σήμερα. Πάντως, παρά τις εξηγήσεις τους, οι χειρονομίες θεωρήθηκαν «ανήθικες».

Όπως εξηγούν οι κανονισμοί, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σαουδικής Λίγκας έχει το δικαίωμα να παρέμβει σε περιστατικά παρόμοια με την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, εάν οι εικόνες προβληθούν από την επίσημη τηλεόραση της Σαουδικής Λίγκας και σε περίπτωση που κάποιο πρόσωπο ή οντότητα παρουσιάσει καταγγελία που στηρίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία, όπως βιντεοσκοπήσεις, θεωρείται αποδεικτικό στοιχείο που μπορεί να γίνει δεκτό, σύμφωνα με το άρθρο 117 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags