Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιστορική ομάδα επιστρέφει στη... δράση (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2024-02-29 08:35:00

Ιστορική ομάδα επιστρέφει στη... δράση (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ιστορική ομάδα επιστρέφει στη... δράση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

«Τα είπανε με Σωσσίδη, ακολουθεί ο Βρούτσης. Συνάντηση με τον πρόεδρο του Καυταντζογλείου είχαν Στράτος Ευγενίου και Κώστας Ιωακειμίδης», γράφει η εφημερίδα Metrosport στο πρωτοσέλιδο της.

Αντιπροσωπεία του Ηρακλή είχε συνάντηση με την διοίκηση του Σταδίου, με θέμα την παραχώρηση του Καυταντζογλείου. Αυτή αποτελούνταν από τον μεγαλομέτοχο, Στράτο Ευγενίου και τον κύριο Κωνσταντίνο Ιωακειμίδη και συζητήθηκε το θέμα της παραχώρησης του γηπέδου στο πλαίσιο του προγράμματος Αδειοδότησης των ομάδων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024-2025, αλλά και για να ενημερωθούν σε σχέση με τις μελέτες και τις προγραμματισμένες εργασίες πλήρους επαναδειοδότησης του Σταδίου, ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή να μπορεί την ερχόμενη χρονιά ν’ αγωνίζεται εκεί.

Η Διοίκηση του Σταδίου ενημέρωσε λεπτομερώς για όλα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αλλά και για τον προγραμματισμό της επόμενης φάσης.

Οι εκπρόσωποι του Ηρακλή έμειναν ικανοποιημένοι από το εύρος και το βάθος της πληροφόρησης και τις επόμενες ημέρες θα προγραμματίσουν συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό, Γιάννη Βρούτση καθώς και διαφόρους φορείς της πόλης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags